CDU Herceg Novi: Potrebne promjene koje neće značiti samo puku smjenu jedne vlasti

Ističu da će biti glas onih građana Herceg Novog koji žele da baštine vrijednosti zajedničkog života u ovom gradu
1 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Herceg Novi, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 18.11.2014. 12:40h

Crnogorska demokratska unija (CDU) danas je prijavila Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) u Herceg Novom izbornu listu ''Cdu - Herceg Novi, Crna Gora''.

"Na listi na čijem čelu se nalazi predsjednica Opštinskog odbora CDU Lidija Petrović-Milinić ima 34 kandidata ove partije za odbornike u opštinskom parlamentu i svojim sastavom potvrđuje kako političku orijentaciju, tako i izbornu i kadrovsku bazu na koje se oslanja naša partija. CDU želi da, i ovim povodom, potvrdi čvrstu i trajnu namjeru da se bavi konstruktivnom politikom i da u crnogorskom političkom prostoru traži saveznike za realistične i ostvarive projekte i ideje, koji će biti od koristi za sve građane Herceg Novog i Crne Gore", saopšteno je iz CDU.

Iz ove partije dodaju da su oprijedijeljeni i zainteresovani za promjene u Herceg Novom, ali one koje neće značiti samo puku smjenu jedne vlasti i jednog načina vladanja, već za promjene koje će donijeti sveobuhvatni preobražaj – koji će obnoviti i ojačati vezu Herceg Novog sa našom državom – Crnom Gorom, koji će oživjeti i staviti u funkciju urušene turističke potencijale ovog crnogorskog grada i koji će značiti šansu i mogućnost da se, zajedničkim snagama, realizuju infrastrukturni projekti – kao temelj budućeg uspješnog razvoja cijele hercegnovske opštine.

"CDU će voditi ozbiljnu i konstruktivnu izbornu kampanju, zasnovanu na direktnoj komunikaciji sa građanima, čiji glas, ideje i predloge želimo da saslušamo i uvrstimo u političku platformu za nastup u postizbornom periodu. Svoj izborni program izložićemo u ''Novoj mapi Herceg Novog'', koja će biti uskoro prezentovana javnosti", piše u saopštenju CDU.

Ističu da će biti glas onih građana Herceg Novog koji žele da baštine vrijednosti zajedničkog života u ovom gradu.

"Herceg Novi je grad kulture, istorije i umjetnosti, koji žele da doprinesu da Herceg Novi povrati status turističke metropole i koji vide svoju i budućnost svoje porodice i bližnjih u Herceg Novom i cijeloj opštini, koji poslije dugog perioda tavorenja, zaostajanja i propadanja, mogu i žele da dobiju ulogu i značaj koji im po svemu pripadaju", kazali su iz CDU.

Bonus video: