URA: Džabe Nikolić i sva propaganda, dokumentovani snimci rekli sve

Kaže da Nikolić i DPS odlično zanju pravu vrijednost i podršku URE
1529 pregleda 6 komentar(a)
Eldin Ibrahimović, Foto: URA
Eldin Ibrahimović, Foto: URA

Svojstveno šefu države i "kriminalne bratije", poslanik Miloš Nikolić iz DPS-a, pokušao je na očajničko neuspjeli način da zamagli činjenice koje pokazuju da su njegovi politički uzori korumpirani, uvučeni u kriminalne poslove i da im u tome ne mogu pomoći ni najbolji svjetski pravnici, a kamoli Miloš Nikolić, saopštio je danas Eldin Ibrahimović iz Građanskog pokreta URA.

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić rekao je juče da pojedine partije brane lice sa potjernice.

“Miloš Nikolić ni sva propagandistička mašina u kojoj učestvuju sve državne institucije ovih dana ne mogu iole racionalnom čovjeku u Crnoj Gori dokazati da su dokumentovani snimci koji su vidjeli i čuli ovih dana laž. Pritom dok Nikolić pominje kriminal, pranje novca, nestale depozite, uništene firme crta sliku tridesetogodišnje vladavine partije koja dokumentovano krade izbore i kupuje izbornu volju građana a u tome je is am saučesnik”, ističe Ibrahimović.

Kaže da Nikolić i DPS odlično zanju pravu vrijednost i podršku URE "zbog čega joj uvijek daju najviše prostora u svojim saopštenjima i na ogavnim sadržajima stranica društvenih mreža koje uređuje Srđan Kusovac i Beba Popović."

Dodaje i da je Duško Knežević bio njihov poslovni partner i najveći donator stranke i da to ne smiju nikako smetnuti sa uma.

“Zato ne pokušavajte da i dalje vrijeđate inteligenciju građana. Sjedite sa svojim šefovima i spremajte odbranu”, poručuje na kraju Ibrahimović Nikoliću.

Bonus video: