Pozitivna: Bojanić bez srama zadržava mandat

"Da je pokazao ovoliko žara u stranačkom radu koliko pokazuje u blaćenju dojučerasnjih kolega, DPS bi ostao bez vlasti, ali nasuprot tome on je organizovao stranački puč u danu kada je opozicija bila nadomak preuzimanja vlasti u Podgorici"
75 pregleda 13 komentar(a)
Mladen Bojanić, Foto: Zoran Đurić
Mladen Bojanić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 11.11.2014. 12:41h

"Pozivamo Mladena Bojanića da vrati poslanički mandat koji pripada Pozitivnoj", poručili su iz ove partije.

"Mi mu javno obećavamo da će naredni poslanik u tom slučaju biti osoba sa kojom dijeli bliske stavove u vezi sa dešavanjima u Pozitivnoj. Time bi Mladen Bojanić pokazao da mu nije najbitnija poslanička fotelja i par stotina eura apanaže za članstvo u odborima.

Da je pokazao ovoliko žara u stranačkom radu koliko pokazuje u blaćenju dojučerasnjih kolega, DPS bi ostao bez vlasti, ali nasuprot tome on je organizovao stranački puč u danu kada je opozicija bila nadomak preuzimanja vlasti u Podgorici.

On sada reaguje sa recnikom bez trunke dostojanstva punim prizemnih pokušaja uvreda i kleveta, tek kada se dotaklo njegovih privilegija i članstava u odborima. Obavještavamo ga da je članstvo u odborima stvar stranke, odnosno Poslaničkog kluba, a ne njegovo lično".

Iz Pozitivne su poručili da Mladen Bojanić ne može reprezentovati stavove partije i zato ne može ni biti delegiran ispred kluba za članstva u odborima.

"Preporučujemo mu da prouči Poslovnik Skupštine prije nego pređe na lične uvrede i klevete najprizemnijeg karaktera, jer je moguce da je i o Poslovniku neobaviješten.

Pozitivna ovim završava dalju prepisku sa Mladenom Bojanicem", zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Aleksandar Đuretić.

Bonus video: