Medojević: Nijedan albanski političar u CG nije javno protiv Velike Albanije

On je ponovo optužio albanskog premijera za incident kada je prekinuta fudbalska utakmica između Srbije i Albanije
112 pregleda 115 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Nebojša Medojević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.10.2014. 12:22h

Predsjednik Pokreta za promjene i član Predsjedništva Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, napisao je na svom Tviter nalogu da se nijedan albanski političar u Crnoj Gori nije izjasnio javno protiv velikodržavnog projekta Velike Albanije.

On je kazao da je jedino DF oštro reagovao na incident u Beogradu optužujući ostale stranke da neće da se zamjeraju stranim ambasadama.

"Projekat Velike Albanije je ozbiljan nacionalni projekat svih Albanaca. Nijedan albanski političar u Crnoj Gori javno nije protiv", napisao je Medojević na svom profilu

"Reagovali smo oštro samo mi iz DF. DPS, i ostatak opozicije ćute kao zaliveni. Da se ne zamjere nekoj ambasadi. Niko ozbiljan ne sumnja da je iza incidenta albanska država i tajna služba. To su i mišljenja u Briselu"

Medojević je ponovo optužio albanskog premijera za incident kada je prekinuta fudbalska utakmica između Srbije i Albanije

"Edi Rama organizuje neviđenu provokaciju u Beogradu sa zastavom Velike Albanije, a onda danima daje izjave o regionalnoj saradnji. Licemjerno", napisao jeMedojević.

Bonus video: