Krivokapić: Zamor zahvatio Crnu Goru

“Zato sam rekao i u maju kada je bilo izvjesno da neće biti poziva u NATO da ću tražiti redefinisanje naših odnosa u skladu sa prioritetima EU i NATO. I to se dešava"
55 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Milo Đukanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ranko Krivokapić, Milo Đukanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 20.10.2014. 11:13h

Crna Gora mora naći nove motivacije u cjelini jer je sljedeća godina na dva nivoa jako bitna, kazao je predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić.

“Zato sam rekao i u maju kada je bilo izvjesno da neće biti poziva u NATO da ću tražiti redefinisanje naših odnosa u skladu sa prioritetima EU i NATO. I to se dešava. Dan kasnije ili ranije u oktobru ili početkom novembra, manje je važno. Važno je da mi to uradimo kako treba da ključne tačke lociramo i da nađemo ljude i motivacije koji će to uraditi, da bismo na kraju 2015. godine imali dupli dobitak na istom poslu. Radićemo jedan posao, vladavina prava nema dva posla. Dobar progres riport, izbjegavanje klauzule o debalansu i poziv za članstvo u NATO”, kazao je on.

Komentarišući izjavu premijera i lidera DPS-a Mila Đukanovića da je DPS u kontinuitetu vodeća politička snaga u Crnoj Gori, kazao te da se ne boji konkurencije, već potencijalnog zamora i pada entuzijazma u redovima svoje partije Krivokapić je rekao da se ne bi u to miješao.

“Ja sam i Izvještaj za 2014. godinu doživio upravo tako , da nije samo zamor od proširenja EU nego da je pomalo zamor uhvatio Crnu Gora od rada na integraciji u EU, i vjerovatno po istoj osnovi to premijer rekao za njegovu partiju, ali ne bih se u to miješao”, naveo je Krivokapić.

Bonus video: