Pajović i Milić: Značajna puna posvećenost svih na putu integracija

Oni su danas razgovarali u Podgorici sa delegacijom američkih kongresmena, predvođenih Majklom Tarnerom, a sastanku je prisutvovala američka ambasadorka u Crnoj Gori, Sju Kej Braun
71 pregleda 9 komentar(a)
Darko Pajović, Srđan Milić, Foto: Savo Prelević
Darko Pajović, Srđan Milić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.10.2014. 14:46h

Predsjednici Socijalističke narodne partije i Pozitivne Crne Gore, Srđan Milić i Darko Pajović naglasili su značaj pune posvećenosti svih državnih institucija, kako bi se ispunile obaveze koje čekaju Crnu Goru i njene građane na putu integrativnih procesa.

Oni su danas razgovarali u Podgorici sa delegacijom američkih kongresmena, predvođenih Majklom Tarnerom, a sastanku je prisutvovala američka ambasadorka u Crnoj Gori, Sju Kej Braun.

Milić i Pajović, iznijeli su mišljenja o aktuelnoj političko-ekonomskoj situaciji u Crnoj Gori, sa posebnim akcentom na pitanje sprovedenih reformi u zemlji, naročito u sektoru vladavine prava, bezbjednosti i odbrane i spremnosti sistema za sprečavanje sve većeg broja izazova današnjice.

"Razmijenjena su i mišljenja o daljoj parlamentarnoj saradnji dvije države, posebno sa aspekta postojanja crnogorskog kokusa u Kongresu SAD-a", kaže se u saopštenju.

Bonus video: