Ulcinjski odbor Pozitivne traži ostavku Pajovića

OO PCG osudio je, kako je saopšteno, izjavu predsjednika stranke koja se odnosila na potpredsjednika Mladena Bojanića, i člana Predsjedništva, Nikolu Koćala, u kojoj je “neprimjereno optužio stranačke saradnike”
40 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Boris Pejović
Darko Pajović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 09.10.2014. 12:45h

Opštinski odbor Pozitivne Crne Gore (OO PCG) Ulcinj zatražio je ostavku predsjednika stranke, Darka Pajovića, i hitno sazivanje kongresa te partije.

Ulcinjski odbor Pozitivne donio je zaključke koje je podržala većina članova, a u kojima se traži hitno sazivanje kongresa stranke, ostavka Pajovića, ali i osuđuju njegove neprimjerene izjave o stranačkim kolegama.

“Članovi OO PCG Ulcinj zatražili su hitno sazivanje kongresa stranke zbog unutarstranačke situacije, koja je zabrinjavajuća i koju treba riješiti na demokratski način i u razumnom roku”, navodi se u saopštenju te partije.

Nakon, kako su kazali, sveobuhvatne diskusije o unutarstranačkoj situaciji, članovi OO PCG Ulcinj, “zbog situacije u stranci i narušenog međusobnog povjerenja, zatražili su ostavku njenog predsjednika".

OO PCG osudio je, kako je saopšteno, izjavu predsjednika stranke koja se odnosila na potpredsjednika Mladena Bojanića, i člana Predsjedništva, Nikolu Koćala, u kojoj je “neprimjereno optužio stranačke saradnike”.

Bonus video: