DNP: Peticija kojom će se tražiti poništenje odluke o priznavanju tzv. države Kosovo

Predsjednik DNP Milan Knežević, poslanik DNP Milun Zogović i član Predsjedništva te partije Vladislav Bojović obišli su Orahovac, Veliku Hoču, Kosovsku Mitrovicu i manastir Zočište gdje je Knežević u ime DNP igumanu Stefanu uručio ikonu Svetog Antonija Voronješkog i Zadonskog
67 pregleda 19 komentar(a)
DNP, Kosovo, Foto: DNP
DNP, Kosovo, Foto: DNP
Ažurirano: 03.09.2018. 06:45h

Delegacija Demokratske narodne partije (DNP) predvođena predsjednikom Milanom Kneževićem boravila je u jednodnevnoj posjeti Kosovu na poziv gradonačelnika Kosovske Mitrovice Gorana Rakića.

Knežević, poslanik DNP Milun Zogović i član Predsjedništva partije Vladislav Bojović obišli su Orahovac, Veliku Hoču, Kosovsku Mitrovicu i manastir Zočište gdje je Knežević u ime DNP igumanu Stefanu uručio ikonu Svetog Antonija Voronješkog i Zadonskog.

Iz DNP je nakon posjete saopšteno da su članovi delegacije iskazali ogromno zadovoljstvo zbog "boravka među našim narodom čija je spremnost i odlučnost da ostanu i opstanu na ovom prostoru zadivljujuća", dodajući da je to najbolji primjer kako se čuva duh i esencija jednog naroda.

"Delegacija DNPCG je u posjetu Kosovu i Metohiji došla kao istinski predstavnik većinske Crne Gore koja ne podržava priznanje lažne države Kosovo. Svjesni činjenice da ovaj naš stav podržava najmanje 85 posto građana Crne Gore, DNPCG će već naredne sedmice, zajedno sa Novom srpskom demokratijom i Srpskim nacionalnim savjetom otpočeti akciju prikupljanja potpisa za peticiju kojom će se tražiti poništenje odluke o priznavanju tzv. države Kosovo", saopštili su iz DNP ovim povodom.

Bonus video: