SNP: Tačka na neuspješna projekat preuzimanja vlasti

1 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2014. 12:49h

Iz hercegnovskog SNP tvrde da se stvaranjem uslova za raspisivanje lokalnih vanrednih izbora u najvećem bokeljskom gradu stavlja tačka na “neuspješan projekat sa svim elementima političke korupcije DPS-a “ koji je namjeravao da sa četiri bivša odbornika SNP preuzme vlast.

"Pokazalo se još jednom da čak ni tako perfidna, više godina planirana, korupcija u koju su uključeni vrlo jaki neformalni centri moći iz političkih krugova, krugova tajkunskog biznisa, a vjerujemo i kriminala, nije mogla da nadjača moralnost i posvećenost građana Herceg Novog svome gradu. Vrijeme će, kao i uvijek, pokazati čiji su motivi da se od afere "Snimak" pa do danas zaustavi razvoj grada, te da se uspostavi vlast u skladu sa nečijim privatnim interesima”, navodi se u saopštenju OO SNP koji je potpisao predsjednik Obrad Gojković.

U saopštenju se ističe da su poslanici DPS u Skupštini Crne Gore glasali protiv sanacije klizišta Mojdež, protiv raskida ugovora sa Vektra – Bokom i protiv Sindikata Brodogradilišta Bijela, a u lokalnoj Skupštini su podržali prodaju Mamule id a su između ostalog i zato “direktna su prijetnja bezbjednosti i sigurnosti građana Herceg Novog jer cijeli grad zna koga angažuju u izbornim aktivnostima”.

DPS:Politički pritisci SNP da se što kasnije održe izbori

Iz hercegnovskog DPS-a su kazali da SNP i njen predsjednik Obrad Gojković "u svom maniru, sistemom zamjena teza i nastavkom manipulacija, oglašavaju se tek kada pomisle da se neko njihovo političko nedjelo potisnulo neGdje daleko u sjećanju građana, pa tek tada "junački" izađu sa repertoarom teorija urote i zavjere i naravno nekoliko nabrzinu naučenih floskula bezbroj puta ponovljenih.

U saopštenju OO DPS koje je potpisao predsjednik Kluba odbornika DPS Andrija Radman, navode da Gojković i rukovodstvo SNP a pokušavaju “na svaki način, političkim pritiscima na državne institucije obezbjediti što kasniji datum održavanja izbora u Herceg-Novom”.

"Raspisivanjem i hitnim održavanjem izbora u Herceg-Novom stavlja se napokon tačka na vladavinu jedne nesposobne, a prije svega nestručne vlasti čiji ste glavni konstituent bili Vi (Gojković) i Vaša partija (SNP)”, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Bonus video: