Bajić: Izvinjavam se glasačima zbog prevare SDP-a

137 pregleda 9 komentar(a)
Tamara Bajić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Tamara Bajić, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 17.09.2014. 12:59h

Odbornica Pozitivne Crne Gore Tamara Bajić je saopštila da joj odbornički mandat predstavlja više teret nego privilegiju.

"Ovo prvenstveno iz razloga što je osjenčen prevarom glasača od strane SDP-a. Koristim priliku da se izvinim glasačima ELP, u svoje ime, zbog prevare koju su im priredili naši koalicioni partneri, odnosno Socijaldemokratska partija. Mandat, u etičkoj ravni, prvenstveno pripada Pozitivnoj, a ne personalno ni jednom kandidatu za odbornika jer nije dobijen neposrednim biranjem kandidata, tako da odluku donosi stranka i ja ću tu odluku ispoštovati. Ako je vrijednosno i ideološko povezivanje unutar stranke, među kolegama koji se poznaju dvije godine nova definicija za nepotizam i to razumijem kada se saopšti od strane onih koji se uvezuju isključivo interesno i rodbinski.

Saopštenje medijskog pula SDP –a podsjeća na tabloidne sadržaje i zbog toga molim za ozbiljnost i poštovanje naših sugrađana, koji su sve siromašniji upravo zbog ovakvog djelovanja kadrova Socijaldemokratske stranke. Ipak, javnosti radi, Pozitivna neće dozvoliti SDP-u da obezbijedi DPS- u komotniju većinu u gradskom parlamentu. Ponavljam, radi se o stranačkoj odluci", navodi Bajić.

Bonus video: