SDP: Jasavić forsira svoje prijatelje

"Gospođa Jasavić je na zajedničku izbornu listu Evropsko lice Podgorice, mimo političkih principa i volje Pozitivne Crne Gore kandidovala lične prijatelje"
6 komentar(a)
SDP, Foto: Arhiva "Vijesti"
SDP, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 16.09.2014. 14:51h

Forsiranje prijatelja mimo reda i zakona može čak nekom izgledati kao lijep gest u ličnom životu, ali ne pristaje “oštrom borcu protiv nepotizma”, kazali su u SDP-u nakon današnje izjave poslanice Pozitivne, Azre Jasavić, da bi odbornički Dragana Bogojevića, trebao pripasti narednom kandidatu sa te liste, Tamari Bajić.

"Gospođa Jasavić je na zajedničku izbornu listu Evropsko lice Podgorice, mimo političkih principa i volje Pozitivne Crne Gore kandidovala lične prijatelje ispred fukcionera koji su bili okosnica njihovog odbora. Sada želi da mimo zakona prijateljicu “ugura” i u Skupštinu Glavnog grada.

Ne želimo da ulazimo u “ostavinsku” raspravu sa kolegama iz Pozitivne, a koliko smo u raspodjeli mandata bili velikodušni prema njima, dajući im svako drugo mjesto i dajući naše mjesto nosioca liste nestranačkom kandidatu, najbolje govori podatak da je u ostalim gradovima SDP dobila 37 mandata, a Pozitivna u 11 gradova u kojima su se održavali izbori, čak 4.

Budući da se u postizbornom periodu bave isključivo SDP-om i međusobnim optužbama ko je od funkcionera Pozitivne kriminalac, a ko samo prevarant, i ko je koga izvlačio iz zatvora, bojimo se da će gospođa Jasavić znanje iz nasljednog prava brzo imati priliku da demonstrira unutar svoje (polovine) partije. Ovakvim ponašanjem pitanje je dana kada na zidu u stranačkim prostorijama neće biti ni njene slike", stoji u saopštenju SDP-a.

Bonus video: