Gojković: Interesi i privatni džepovi u prvom planu

6 komentar(a)
Obrad Gojković, Foto: Slavica Kosić
Obrad Gojković, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 12.09.2014. 16:05h

Reagujući na tvrdnje DPS iznesene u današnjem saopštenju da se SNP nije iskreno zalagao za vanredne izbore u Herceg Novom, predsjednik OO SNP Obrad Gojković tvrdi da su to manipulacije DPS-a.

Gojković ističe da je najača opziciona partija (DPS) u Herceg Novom “organizacija koja pravi opstrukciju rada i Opštine i svih njenih institucija i koja iznosi neistine u javnost”.

Prvi čovjek hercegnovskog SNP optužuje DPS za političku korupciju, pojašnjavajući da sve što se posljednjih mjeseci dešavalo u gradu je “nalik na mafijašku režiju gdje su interesi i privatni džepovi u prvom planu.“

“Ovo su njihovi (DPS) očajnički potezi i, jer znaju da gube vlast i na državnom nivou”, uvjeren je Gojković.

“Skupštinska služba je sve radila u skladu sa zakonom i radi u skladu sa zakonom. Radi se isključivo o manipulacijama DPS-a, zaključio je Gojković.

Podsjećamo da je SO Herceg Novi na sjednici održanoj 9. septembra donijela jednoglasnu odluku o skraćenju mandata dotadašnjem sazivu, čime su stvoreni uslovi za raspisivanje vanrednih izbora u najvećoj bokeljskoj opštini. Prije toga odluka mora biti objavljena u Službenom listu CG, nakon čega predsjednik CG donosi odluku o raspisivanju lokalnih izbora.

Bonus video: