"PREKRŠIO ZAKON"

URA: Branimir Gvozdenović parkirao službeni BMW na pješačkom prelazu u centru Podgorice

Iz GP URA su naveli da umjesto da Gvozdenović svojim primjerom doprinosi poštovanju zakona, on bahatim i neprimjerenim ponašanjem čini sasvim suprotno.
205 pregleda 23 komentar(a)
Branimir Gvozdenović, nepropisno parkiranje, Foto: GP URA
Branimir Gvozdenović, nepropisno parkiranje, Foto: GP URA
Ažurirano: 07.09.2018. 09:55h

Branimir Gvozdenović, potpredsjednik Skupštine Crne Gore jutros je sa službenim vozilom marke "BMW730 D", registarskih oznaka PGCG032 prekršio Zakon i vozilo parkirao na pješačkom prelazu, saopštili su danas iz Građanskog pokreta URA.

"On je na uglu Bulevara Stanka Dragojevića i Bokeške ulice na pješačkom prelazu ostavio parkiran svoj službeni automobil kršeći tako zakon, najvećeg zakonodavnog doma u zemlji čiji je nazovi potpredsjednik", istaskli su iz GP URA.

Iz te partije su dodali da umjesto da Gvozdenović svojim primjerom doprinosi poštovanju zakona, on bahatim i neprimjerenim ponašanjem čini sasvim suprotno.

"Otuđen od običnog naroda koji bi za ovaj prekršaj snosio posljedice, Gvozdenović će kao i mnogo puta do sada, kao i njegove kolege, proći nekažnjeno. U normalnim zemljama i demokratijama državni zvaničnici bi zbog pomenutog podnijeli ostavke, dok će se Gvozdenović već sjutradan u skupštinskoj zasijedavajućoj fotelji praviti da se ništa nije desilo", zaključuje se u saopštenju GP URA.