Novska lista: Mi smo pozitivan balans u spašavanju grada

Odbili smo ponude DPS-a jer nismo htjeli da damo legitimitet četvorci koja je promijenila dres, a koji su zaslužni za propadanje grada
0 komentar(a)
Forte Mare, Herceg Novi, Foto: Shutterstock
Forte Mare, Herceg Novi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.08.2014. 15:24h

Novska Lista u današnjem saopštenju tvrdi da „je u predhodnom periodu u nezapamćenoj političkoj agoniji, koju ne pamte ni najstariji Novljani, imala neformalne ponude oba takozvana najjača bloka, gospode iz iste političke matrice - DPS-a i SNP-a“, da im pristupi.

Uz konstataciju da se zalažu za vanredne izbore u saopštenju se navodi da Novsku listu „nikada nije interesovalo da vlada gradom, već da budu pozitivan balans u njegovom spašavanju.

Odbili smo ponude DPS-a jer nismo htjeli da damo legitimitet četvorci koja je promijenila dres, a koji su zaslužni za propadanje grada, a SNP-u zato što su najveći krivci za sve.“

Podsjećamo da je DPS sa četvoro bivsih odbornika SNPa, koji su formirali zaseban klub SNP- Herceg Novi potpisao “Građanski memorandum” , čime su se stekli uslovi za preuzimanje vlasti u tom gradu. U SO Herceg Novi do tada je većina bila koalicija SNP, PzP, NOVA, NS .

Bonus video: