Bojović: Bečić i Bogdanović ničim izazvani napali Demokratski front

Bojović podsjeća javnost da je "dvojac Bečić-Bogdanović, zajedno sa većinom parlamentarnih opozicionih stranaka i srpskih udruženja, dobio poziv od gradonačelnika Kosovske Mitrovice da posjeti Kosovo i Metohiju i na licu mjesta se uvjeri kako živi srpski i crnogorski živalj okružen albanskim estremistima"
197 pregleda 6 komentar(a)
Vladislav Bojović, Foto: DNP
Vladislav Bojović, Foto: DNP
Ažurirano: 09.09.2018. 13:26h

Član predsjedništva Demokratske narodne partije i funkcioner Demokratskog fronta, Vladislav Bojović kazao je da "nakon odlaska američke ambasadorke Margaret Uehare iz Crne Gore vodeći dvojac Demokrata Bogdanović–Bečić, ničim izazvan, napao je Demokratski front, koristeći potpise iznajmljenih Srba, a ustvari bježeći od sopstvenog odraza u ogledalu koje ih podsjeća na ono što su nekad bili i što više nisu."

On je reagovao na izjavu šefa pres centra Demokrata, Duška Stjepovića koji je rekao su "lideri DF-a zbog četiri miliona eura pristali da budu vjerni Vučiću."

"Pošto su Bečić i Bogdanović dokazani zavisnici od istraživanja javnog mnjenja i obračunavanja podrške do 782% u Šavniku, izgleda da ovih nedjelja dobijaju poražavajuće informacije o podršci njihovoj nemuštoj i bezličnoj politici, kao i o rastu DF-a, dok ih napuštaju ugledni članovi, nazivajući ih najvećim prevarantima na političkoj sceni Crne Gore, ali i optužujući ih za zloupotrebe službenog položaja i višemilionsku korupciju. U svom, već prepoznatljivom, kupus saopštenju sa elementima naglašene nervoze, nekontrolisane agresije i patetike, Bečić i Bogdanović saopštavaju seriju brutalnih laži, što je već postalo zaštitni znak njihove politike, tačnije, još od dana kad su im ugradili Sorošev čip u američkoj ambasadi. Pošto se gospođa Uehara odavno sunča na Havajima, a odatle njen daljinski upravljač ne može da uhvati signal i uspostavi vezu sa ugrađenim čipovima, onda i ne čudi što ova dva mjeseca rade na minijaturni agregat i nemaju više nikakvu politiku, niti stav o bilo čemu. A da se Bečić i Bogdanović nalaze u agregatnom stanju potvrda je i njihovo sramno bježanje od svake vrste aktivnosti i odgovornog političkog djelovanja koje treba da doprinese zaštiti interesa srpskog i crnogorskog naroda", rekao je Bojović.

Bojović podsjeća javnost da je "dvojac Bečić-Bogdanović, zajedno sa većinom parlamentarnih opozicionih stranaka i srpskih udruženja, dobio poziv od gradonačelnika Kosovske Mitrovice da posjeti Kosovo i Metohiju i na licu mjesta se uvjeri kako živi srpski i crnogorski živalj okružen albanskim estremistima."

"Naime, mlađi iz ovog dvojca se ljubazno zahvalio na pozivu i “teška srca” saopštio da ne može ići na Kosovo i Metohiju jer je na odmoru. Da li je i stariji iz ovog dvojca, tvorac Megatrend sintagme "pećinski nacionalizam", takođe bio na istom odmoru, ili je u pećinama pored Morače obnavljao kopernikanska gradiva i iskustva, ostaje nam da nagađamo, jer ni on “teška srca” nije mogao stići na Kosovo. Ali ako Bečić i Bogdanović nisu mogli stići na Kosovo, sudeći po ovim potpisanim saopštenjima instrumentalizovanih Srba, ostaje enigma kako ne nađoše bar jednog dobrovoljca, poput ovih koji potpisuju saopštenja pećinsko-moračkog vizionara, da prvi put u životu vidi Kosovo, i da tom prilikom doniraju bistu narodnog heroja Bora, pošto su Boru u Prištini odavno otkinuli glavu, pa je ostao samo Ramiz. Za razliku od njihovog najbližeg političkog partnera Dritana Abazovića koji se sastaje sa Tačijem i Haradinajem i čiji funkcioneri tjeraju mitropolita iz Ulcinja, mi smo se sreli sa legitimno izabranim predsjednikom Srbije, kao i sa našim narodom na KiM, i to ćemo uraditi svaki put kad budemo dobili poziv i sigurno nećemo biti na bolovanju ili godišnjem odmoru. Svjedoci smo da su prijatelji Bečićevog i Bogdanovićevog brata Dritana, danas divljali na Kosovu i Metohiji, blokirali put do srpskog sela i spriječili predsjednika Srbije da obavi jednu od svojih posjeta. Stoga, postavljamo pitanje dvojcu Bečić-Bogdanović da li će se oglasiti da osude prijatelje svog brata Dritana ili će po starom dobrom običaju osuditi Demokrataski front i predsjednika Srbije što su uopšte posjetili Kosovo i Metohiju", rekao je Bojović.

On je dodao da je važno da se zna da li je dvojac Bečić-Bogdanović na strani prijatelja brata Dritana ili srpskog i crnogorskog naroda na Kosovu i Metohiji.

"A pošto je mlađani Stijepović, stavivši potpis na saopštenje koje je napisao dvojac Bečić-Bogdanović ustvrdio da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao u organizovanju državnog udara u oktobru 2016, biće nam izuzetno važno da ovaj dvojac u svojstvu svjedoka podijeli svoja saznanja kojima su obasjali crnogorsku javnost, pošto su do nedavno navijali za Milivoja Katnića i osuđujuću presudu liderima DF-a. Takođe, imajući u vidu da je iznajmljeni Srbin Stijepović po instrukcijama Bečića i Bogdanovića ustvrdio da su lideri DF–a uzeli novac od Aleksandra Vučića obavještavamo ga da će ove svoje tvrdnje morati da dokaže na sudu jer će protiv njega koliko u ponedjeljak biti podnesena krivična prijava. Čak se ni DPS za sve vrijeme instuticionalnog progona i montiranih procesa protiv DF–a nijednom nije drznuo da optuži lidere DF–a da su sa bilo koje adrese uzimali novac, tako da ćemo dvojcu Bečić-Bogdanović iznajmljenom Srbinu Stijepoviću pružiti priliku da na sudu i pred crnogorskom javnošću iznesu saznanja i dokaze o navodnim milionima koje su lideri DF–a dobili od Aleksandra Vučića. Samo se nadamo da će se njihov drug Milivoje Katnić ovog puta samoizuzeti i da neće staviti crvenu kravatu, kao kad je uklanjao dokaze o sastancima i telefonskim razgovorima mlađeg iz dvojca Bečić-Bogdanović sa optuženim Ananijem Nikićem", zaključio je Bojović.

Bonus video: