Zeković: DPS je birače ubjeđivao da glasaju Front ili SNP

"U saopštenju DPS-a u kome govori o političkoj korupciji, dobro ste pročitali - DPS govori o političkoj korupciji, tačno je jedino da je SDP dobila 27 glasova više"
0 komentar(a)
Bojan Zeković, Foto: SDP
Bojan Zeković, Foto: SDP
Ažurirano: 09.06.2014. 15:27h

Demokratska partija socijalista (DPS) bi, umjesto besmislenih teorija zavjere, krivicu za poraz, trebala potražiti u sopstvenom dvorištu i svemu onome što su učinili Kolašinu, poručeno je iz Socijaldemokratske partije (SDP).

Odbornik SDP-a iz Kolašina, Bojan Zekovic, kazao je da su DPS i lokalna grupa birača, dobili na ovim izborima pet mandata manje nego u prethodnom sazivu i, kako smatra on, to je osnovna poruka građana na ovim izborima koju ništa ne može prikriti.

DPS: DF i SNP rekli glasačima da podrže SDP i Pozitivnu>>>

"U saopštenju DPS-a u kome govori o političkoj korupciji, dobro ste pročitali - DPS govori o političkoj korupciji, tačno je jedino da je SDP dobila 27 glasova više. SDP je na istom biračkom mjestu na pretprošlim izborima imala 51 glas, a DPS svega 5, ali tada to nije bilo čudno", naveo je Zeković.

On je rekao da javnost treba da zna da su aktivisti i funkcioneri DPS-a u prethodnim danima neprekidno boraveći u Đuđevini, ubjeđvali birače da, ako ni po koju cijenu ne mogu glasati DPS, onda svoj glas daju Demokratskom frontu ili SNP-u, ali nikako SDP-u.

"Umjesto da objasne šizofrenu politiku gdje DPS, uz standardne nepristojne i nezakonite ponude, nagovara birače da glasaju Demokratski front, oni analiziraju zašto je najčistija politička ponuda u Kolašinu zabilježila rast povjerenja građana", kazao je Zeković.

On je mišljenja da mandat koji je DPS izgubio nije značajan sa aspekta formiranja vlasti.

"Osim ako ne računate na političku korupciju (kao što ste pokazali u Podgorici sa Narodnom strankom i Demokratskom srpskom strankom) ali i Đuđevina vam je pokazala da ljudi neke stvari ne mogu uraditi ni po koju cijenu", zaključio je Zeković.

Bonus video: