SNP: Osobe sa kriminalnim dosijeom remetile izbore u Zagoriču

"Ističemo da su navedena biračka mjesta okružena autima visoke klase bez registarskih tablica i uglavnom pokrivaju plato ispred biračkih mjesta"
53 pregleda 9 komentar(a)
Velizar Kaluđerović, Foto: Savo Prelević
Velizar Kaluđerović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.05.2014. 18:38h

Predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Velizar Kaluđerović obavijestio je ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića da su se iz te partije uvjerili da na nekoliko biračkih mjesta u OŠ "Branko Božović" u Zagoriču, izborni proces svojim prisustvom remeti grupa ljudi sa kriminalnim dosijeima.

"Od kojih birači zaziru, tako da njihovo prisustvo u blizini biračkih mjesta direktno utiče da ne mogu izraziti svoju slobodnu volju prilikom glasanja. Takođe, ističemo da su navedena biračka mjesta okružena autima visoke klase bez registarskih tablica i uglavnom pokrivaju plato ispred biračkih mjesta", navodi se u pismu Kaluđerovića.

Dodaje se da je sve to bilo prisutno tokom čitavog izbornog dana, a da je ostalo bez ikakave reakcije nadležnih državnih organa.

"Prethodno Vam činimo na znanje, očekujući da ćete od Uprave policije pribaviti odgovarajuće informacije o našim navodima i obavijestiti nas iz kojih razloga je izostala bilo kakva reakcija Uprave policije, makar zbog prisustva auta bez registarskih tablica", navodi se u pismu Kaluđerovića.

Bonus video: