Mladi DPS-a: Bolje trčite za članovima koji ne žele da budu u društvu sa Medojevićem

U saopštenju DF je mnogo neistina: Nije bilo masovnog dolaska iz drugih gradova na konvenciju u tom gradu, navode iz DPS
78 pregleda 12 komentar(a)
DPS Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
DPS Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 21.05.2014. 19:19h

Savjet mladih Demokratske partije socijalista (DPS) reagovao je na saopštenje svojih vršnjaka iz Demokratskog fronta (DF), koji su konvencija liste „Za evropski Kolašin – Milo Đukanović“ nazvali “posljednjim krugom umornih maratonaca” i “još jednim pokušajem da se lažnim “glamurom” obmanu Kolašinci”.

"Pretpostavljali smo da će prepuna sala Doma kulture, masovna posjeta i energija koju je cijeli Kolašin osjetio u ponedjeljak veče kada je održan promotivni skup liste „Za evropski Kolašin – Milo Đukanović“, zasmetati vječitim gubitnicima iz DF koji su neuspjelom „filmskom krititikom“ pokušali da obilježe dan koji ih najviše boli – 21. maj Dan nezavisnosti Crne Gore, čiju državnu samobitnost ne mogu da prihvate i koja ih čini politički košmarnim i konfuznim“, navodi se, između ostalog u regaovanju Savjeta mladih DPS.

Oni tvrde da je u saopštenju DF mnogo neistina, a između ostalog, tvrde mladi vladajuće kolašinske stranke, nije bilo masovnog dolaska iz drugih gradova na konvenciju u tom gradu.

DF, smatraju u DPS, "smetaju čak i tablice sa beogradskim registarskim oznakama".

"Nije bilo ni bonova za benizin, ni autobusa sa strane. Za DF je i nekoliko tablica sa oznakom PG - "tamo daleko"... Kolašinskim juniorima i seniorima DF smetaju beogradske tablice i smeta im što je ozvučenje i binu organizovala beogradska firma „Megaton produkcion“. Zabrinuti su što će DPS platiti ozvučenje iz Srbije. Sa druge strane ne smeta im što jedan od lidera DF-a izigrava katastrofu i izgubljene živote u Srbiji i priželjkuje "Beograd na vodi". Bilo bi im bolje da su umjesto trčanja za šleperom „Megaton produkcije“, potrče za svojim članovima koji napuštaju DF jer neće da budu u društvu sa Medojevićem koji nevolji i izgubljenim životima, nudi cinizam i podsmjeh. Koliko je veliki taj broj vidjeće u nedjelju 25 maja", zaključuje se u reagovanju najmlađih članova DPS.

Bonus video: