Zade Đurović podržala SDP

Dobitnik je ordena zasluga za narod 2003, nagrade „24. novembar“- najvećeg opštinskog priznanja Bara, kao i specijalnog priznanja “ISKRA” za filantropiju na Cetinju
284 pregleda 0 komentar(a)
Zade Đurović, Foto: SDP
Zade Đurović, Foto: SDP
Ažurirano: 19.05.2014. 16:33h

Podršku listi “Čist izbor” SDP Bar pružila je Zade Đurović - Di Maio, predsjednica i osnivač Humanitarne organizacije “Danube” - “Dunav”, jedna od najvećih dobrotvorki i humanitarki prepoznatih na cijelom jugozapadnom Balkanu, saopšteno je danas iz te partije.

“Đurović je svojim nesebičnim radom u proteklim decenijama obezbjedila preko 150 šlepera humanitarne pomoći kako Crnoj Gori tako i Srbiji i BiH. Kao istaknuti humanista i pravi promoter Crne Gore obezbjedila je da mnogi ljudi sa naših prostora nađu lijeka i spasa za svoj život u raznim klinikama u Francuskoj, a njene donacije u ljekovima spasile su mnoge živote širom regiona, a posebno u Crnoj Gori”, stoji u saopštenju SDP-a.

Zade je bila član tima bivšeg francuskog predsjednika Žaka Širaka prilikom njegove prve posjete Balkanu 2001, nakon ratnih dešavanja.

Dobitnik je ordena zasluga za narod 2003, nagrade „24. novembar“- najvećeg opštinskog priznanja Bara, kao i specijalnog priznanja “ISKRA” za filantropiju na Cetinju.

Bonus video: