SDP-Pozitivna u Tuzima, Abazović poručuje: U nedjelju DPS ide u opoziciju

Lider Pozitivne Darko Pajović da vlast već 17 godina obmanjuje građane Tuzi
82 pregleda 26 komentar(a)
Ažurirano: 18.05.2014. 20:04h

Predsjednik Skupštine i lider SDP-a Ranko Krivokapić poručio je da je domovina opet u opasnosti i da DPS želi da Crnu Goru vrati u prošlost i stanje bezakonja.

On je, na konvenciji koalicije Evropsko lice Podgorice u Tuzima da Podgoricu vodi DPS "koji obeća jedno, a uradi suprotno".

"Imao sam priliku da ovdje dolazim kada su oni tjerali i Crnogorce i Albance, i Bošnjeka i Hrvate i Muslimane. A ni Srbe nisu voljeli, ali su ih morali slušati. Taman smo mislili da smo ih doveli na pravu stranu istorije, da su spremni da krenemo naprijed, da smo svi jednaki pred zakonom. Nažalost nije tako. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad. Oni hoće da nas vrate u prošlost,u bezakonje. Neće moći. Okupili smo se jer je domovina opet u opasnosti. Imamo one sa navikama "podijeli pa uzmi". Oni u Podgorici daju riječ SDP-u i onda odu da prave vlast sa onima koji su protiv države Crne Gore, koji su se odrekli crnogorskog državljanstva koje mnogi naši građani u inostranstvu čežnjivo čekaju, sa onima koji pričaju jezikom mržnje iz 90-ih godina. Sada imamo imamo Podgoricu sa DPS-om koji obeća jedno, a uradi suprotno. Eto neka im je prosto, ali da li se može vjerovati takvim ljudima", kazao je Krivokapić i dodao da "nije sramota biti prevaren, već je sramota varati".

Lider Pozitivne Darko Pajović da vlast već 17 godina obmanjuje građane Tuzi.

"Vladajuća klasa vas vrlo precizno, od trećeg Dnevnika u 19.30, u predvečerje predsjedničkih izbora 1997. godine permanentno obmanjuje. Prije punih 17 godima vama je obećana punopravna opština Tuzi. Sa nama sigurno nećete imati taj problem i bićemo neko ko će podržavati, a ne osporavati želju stanovnika Tuzi. Mi znamo i kako treba i s kim treba i što ćemo, a poslije 25. maja oni neće znati ni kako će ni šta će, ni s kim će", kazao je Pajović.

Kandidat za gradonačelnika te koalicije Dragan Bogojević rekao da će mu cilj biti oslobađanje institucija od partijskih kadrova kojima je jedina preporuka bespogovorna lojalnost i poslušnost partiji i promjena načina upravljanja u Glavnom gradu, tako da državni interes mora biti ispred ličnog.

"Kada budem gradonačelnik, po pitanju samostalnosti opštine opštine Tuzi rukovodiću se samo jednim principom: poštovaću volju građana Tuzi", kazao je Bogojević.

Nema dileme da 25. maja u 10 sati uveče DPS odlazi u opoziciju, rekao je poslanik Pozitivne Dritan Abazović.

"Kad Vam život postanu procenti, a bankovni račun jedina životna vrijednost, onda znate da ste moralno truli. Nemojte da budete opterećeni. Valjda je Ulcinj najbolji dokaz da uzalud mogu da imaju glsove", kazao je Abazović.

Galerija

Bonus video: