Stijepović čitao pisma građana: Lično ću kontaktirati one koji su pisali

"Budući gradonačelnik je tokom ove akcije u kojom je direktno promovisao principe na kojima će počivati rad buduće Kancelarije za građane"
0 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Zrelonaprijed.me
Slavoljub Stijepović, Foto: Zrelonaprijed.me
Ažurirano: 16.05.2014. 12:26h

Nosilac liste i kandidat za gradonačelnika koalicije „Za evropsku Podgoricu - Milo Đukanović“ Slavoljub Stijepović upoznao sa sadržajem pisama koja su mu građani Podgorice uputili tokom prošlonedjeljne akcije „Pišem budućem gradonačelniku“, naveli su iz ove koalicije.

"Budući gradonačelnik je tokom ove akcije u kojom je direktno promovisao principe na kojima će počivati rad buduće Kancelarije za građane, kao sastavnog dijela uprave Glavnog grada, ponovio da je on tu zbog građana i rješavanja njihovih problema.

Ono što je za mene najvažnije u ovoj akciji je da je svako pismo pročitano bilo da se radi o nekom predlogu za unapređenje kvaliteta života u Glavnom gradu bilo da se radi o nekim ličnim problemima. Svima se zahvaljujem na tome što su mi pisali i jedan broj građana ću svakako kontaktirati da u neposrednom kontaktu pokušamo da vidimo mogu li se riješiti problemi koje građani navode – rekao je budući gradonačelnik", stoji u saopštenju.

Oni su, kako su naveli, pažljivo pročitali više hiljada pisama u kojima su Podgoričani govorili o svojim željama, prijedlozima, planovima i problemima.

"Budući gradonačelnik je tokom dana lično razgovarao sa građanima koji su u pismima, uz svoje prijedloge, ostavljali brojeve telefona"

„Ova akcija pokazuje ono što je i naša namjera – da i nakon 25. maja i ja kao gradonačelnik, i moj tim, i Kancelarija za građane bude stalno na usluzi građanima, neposredno u kontaktu sa njima, da rješavamo zajednički probleme, da unapređujemo kvalitet života svih građana, da jednostavno budemo tu uvijek zbog građana – jer oni su na prvom mjestu, a mi smo tu zbog njih“, rekao je Slavoljub Migo Stijepović.

Bonus video: