Bijelo Polje: Uništeni bilbordi SDP-a

"Sud o tome da li su za rušilačko i vandalsko ili evropsko i civilizovano Bijelo Polje će dati građani 25. maja", navode iz SDP-a
123 pregleda 7 komentar(a)
SDP Bijelo Polje, bilbord SDP, Foto: SDP Bijelo Polje
SDP Bijelo Polje, bilbord SDP, Foto: SDP Bijelo Polje
Ažurirano: 12.05.2014. 17:34h

Propagandni materijal Socijaldemokratske partije u Bijelom Polju je u proteklih nekoliko dana bio na meti vandala koji su iz jasnih politički razloga odlučili da se na ovaj neprimjeren način obračunaju sa nama.

Iz SDP-a su saopštili da nije prvi put da se na ovakav način uništava materijal partije.

"Od početka kampanje redovno uništavani predizborni plakati naše liste", navodi se u saopštenju, "Svjesni činjenice da sve veći broj građana Bijelog Polja shvata da je upravo naša lista jedini Čist izbor našeg grada, naši politički neistomišljenici su se okrenuli prljavoj kampanji. Tu kampanju rade na organizovan i prizeman način i pored toga što su predstavnici svih partija potpisali sporazum o fer i poštenoj kampanji."

SDP navodi da će nastaviti da uz pomoć građana Bijelog Polja kampanju vodi na moderan, evropski i civilizovan način, "ostavljajući šačici onih kojima smetamo na obraz njihove prljave rabote".

"A sud o tome da li su za rušilačko i vandalsko ili evropsko i civilizovano Bijelo Polje će dati građani 25. maja", zaključuje se.

Bonus video: