DPS: Nismo uništavali bilborde DF

"Oni u kampanji u Podgorici nude zastrašivanje pripadnika nacionalnih manjina, obijanje privatnih kuća i prebijanje građana"
5 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 12.05.2014. 16:50h

Politika Demokratskog fronta je toliko loša da je ne treba dodatno ružiti, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

Demokratski front (DF) optužio je Demokratsku partiju socijalista (DPS) da je odgovorna za uništavanje bilborda tog političkog saveza u Glavnom gradu.

"Oni u kampanji u Podgorici nude zastrašivanje pripadnika nacionalnih manjina, obijanje privatnih kuća i prebijanje građana. Da su iskreni, to bi i pisalo na njihovom propagandnom materijalu. Crna je ipak boja njihove ideologije i vojvodske titule koju nosi Danilovićev vođa, koju je sada preuzeo i navodni kandidat za gradonačelnika", saopštio je DPS.

Oni su odbacili navode da je DPS uništavao bilborde, kazavši da se radi o besmislica.

"Mi osuđujemo svaku vrstu nasilničkog ponašanja, pa i ovu i očekujemo da istražni organi pronađu počinioce i adekvatno ih kazne. Podsjećamo javnost da nakon obijanja kancelarija DPS u Beranama, nijedna partija nije osudila to krivično djelo. Čak su iz DF i SNP rekli da smo to mi sami sebi učinili. Na ovom primjeru se vidi kakvi smo mi, a kakvi su oni. Tu razliku vide i građani", zaključuju iz DPS.

Bonus video: