Uništeni bilbordi SNP u Podgorici

Iz SNP-a su dodali da će nastaviti onako kako jedino umiju - dostojanstveno i pozitivno
56 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 12.05.2014. 14:14h

Bilbordi Socijalističke narodne partije (SNP) na kojima se nalazi lik Alekse Bečića, broj na glasačkom listiću, logo i slogan njihove kampanje oštećeni su tokom noći, saopšteno je iz te stranke. Iz SNP poručili su da će nastaviti dostojanstvenu i pozitivnu kampanju, kao odgovor na primitivizam.

“Građanima Podgorice je poznato da izborna lista SNP - Mlaodost. Mudrost. Hrabrost - Aleksa Bečić vodi modernu, kreativnu i isključivo pozitivnu kampanju”, kaže se u saopštenju.

Iz SNP-a su kazali da se građanima Podgorice predstavljaju u svim vidovima terenske, medijske i internet kampanje, na način prihvatljiv za sve, civilizovano i odmjereno.

“Očito da veoma pozitivne reakcije i simpatije koje građani Podgorice imaju prema našem nosiocu liste i načinu vođenja kampanje izborne liste SNP - Mladost.Mudrost.Hrabrost - Aleksa Bečić stvara osjećaj straha kod onih kojima je pozitivna kampanja očito strana”, kaže se u saopštenju.

Iz SNP-a su dodali da će nastaviti onako kako jedino umiju - dostojanstveno i pozitivno.“A najbolji odgovor na primitivizam koji je učinjen sinoć i jutros daće građani Podgorice 25. maja”, poručili su iz te stranke.

Galerija

Bonus video: