DF oformio Klub mladih u Danilovgradu

Članovi predsjedništva su Aleksandar Milatović, Bakić Marijana, Radović Nađa, Đurović Nikola i Aranitović Vladimir
2 komentar(a)
Klub mladih DF, Danilovgrad, Foto: Demokratski front
Klub mladih DF, Danilovgrad, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 11.05.2014. 13:48h

Demokratski front u Danilovgradu oformio je Klub mladih, kojem je prvog dana pristupilo više od sto mladih ljudi iz te opštine, saopštio je Ivan Lukovac, šef medijskog štaba DF Danilovgrad.

Klub mladih DF-a je izabrao petočlano predsjedništvo, sastavljeno od predstavnika političkih subjekata koji sačinjavaju Demokratski front u Danilovgradu.

"Članovi predsjedništva su Aleksandar Milatović, Bakić Marijana, Radović Nađa, Đurović Nikola i Aranitović Vladimir. Plan Kluba mladih u periodu predizborne kampanje je da šire ideju DF-a, predstave program za Danilovgrad, posebno informišu građane o idejama koje će u narednom periodu afirmisati mladost, obezbijediti radna mjesta za mlade ljude i prosperitet u svojoj opštini", saopštio je Lukovac.

On je dodao da će se u narednom periodu Klubu mladih DF-a pridružiti još mladih ljudi, čime će, ocijenio je, postati ubjedljivo najbrojniji u Danilovgradu i "na taj način pokazati da ovdašnja mladost svoj prosperitet i budućnost vidi u politici i programu Demokratskog fronta".

Bonus video: