DPS: DF-ova prijetnja "beranskim scenarijem" besmislena

"Zanimljivo je da čovjek koji se predstavlja kao uglađeni diplomata sa manirima i političkim intelektom razrađuje plan upadanja u privatne kuće"
40 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 10.05.2014. 16:33h

Iz Demokratske partije socijalista (DPS) saopštilio su da poziv Miodraga Lekića, lidera DF-a da se u Glavnom gradu primijeni "beranski scenario", pokazuje "ko zaista stoji iza organizacije prebijanja, otimanja i dizanja tenzija na nacionalnoj osnovi među građanima tokom izbornih procesa".

"Zanimljivo je da čovjek koji se predstavlja kao uglađeni diplomata sa manirima i političkim intelektom razrađuje plan upadanja u privatne kuće sa glavnim beranskim batinašem Velimirom Đurišićem, saradnikom Darka Šarića, odbornikom Nebojše Medojevića. Očigledno je da političku nemoć i nedostatak sposobnosti za preuzimanje odgovornosti u vođenju Glavnog grada Lekić, Mandić i Medojević pokušavaju da kompenzuju prijetnjama, izazivanjem straha i destabilizacijom države", saopšteno je iz DPS-a.

Dodaje se da ta partija za njih ima samo jednu poruku:

"Sačuvali smo Crnu Goru u poslednjih 20 godina, od neuporedivo opasnijih prijetnji i nasilnika, obezbijedili mir i sigurnost svim građanima, pa izazivanje nestabilnosti i nemira nećemo dozvoliti ni ovoj grupi političkih šarlatana".

U saopštenju se između ostalog navodi da će Podgorica i Crna Gora provesti 25. maj kao i svaki drugi dan "uprkos besmislenim pokušajima prijetnji Demokratskog fronta".

Bonus video: