DPS: Mi nudimo bolji kvalitet života, veću zaposlenost, bolje servise... a DF ništa

Iz DPS-a navode da su u toj partiji razumjeli i oni, "i svi građani da DF-u nije stalo do Podgorice, već da imaju druge stvari na umu"
41 komentar(a)
Podgorica, Foto: Čitalac reporter
Podgorica, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 08.05.2014. 16:17h

Za razliku od nas koji građanima nudimo bolji kvalitet života, veću zaposlenost, bolje servise i usluge koje obezbjeđuje gradska uprava, Demokratski front građanima nudi - ništa, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

"Slavoljub Stijepović, kandidat za gradonačelnika „Koalicije za evropsku Podgoricu –Milo Đukanović“ je stotinu puta prošao svaku stopu Podgorice i Crne Gore. U kampanji će obići sve djelove Podgorice, razgovarati i sa građanima koji trebaju ljekarsku pomoć, koji traže nove vrtiće i škole, kojima treba posao, koji žele nove sportske i kulturne sadržaje, koji hoće da naš Glavni grad nastavi da se razvija kao moderan i evropski. Teško možemo polemisati sa Demokratskim frontom o kampanji u Podgorici, jer je oni nemaju ili još nije ni počela", dodaje se u saopštenju.

Iz DPS-a navode da su u toj partiji razumjeli i oni, "i svi građani da DF-u nije stalo do Podgorice, već da imaju druge stvari na umu".

"Nama su građani na prvom mjestu, a njima nijesu ni na posljednjem", navodi se u saopštenju.

Bonus video: