Bijelo Polje: Liberali podržali SDP

"SDP je spreman na postizbornu saradnju sa onima koji su spremni da prihvate naš izborni program i u potpunosti ga realizuju u toku mandata"
93 pregleda 7 komentar(a)
SDP Bijelo Polje, Foto: SDP Bijelo Polje
SDP Bijelo Polje, Foto: SDP Bijelo Polje
Ažurirano: 07.05.2014. 15:01h

Socijaldemokratska partija će ostati dosljedna u tome da ostane čist izbor, kazao je na konferenciji za novinare nosilac liste SDP Bijelo Polje Čist Izbor Tufik Bojadžić.

Konferenciji su prisustvovali i Samedin Agović, predsjednik Opštinskog odbora Liberalne partije Bijelo Polje i Vuk Konatar, kandidat za odbornika Opštinskog odbora SDP Bijlo Polje.

„Pozivamo sve građane Bijelog Polja da 25. maja izađu na izbore i slobodno glasaju za onu političku partiju kojoj najviše vjeruju. SDP će ostati dosljedan kao i svih ovih 25 godina i istrajati u tome da zaista ostane čist izbor“ istakao je nosilac liste Socijaldemokratske partije (SDP) Bijelo Polje – „Čist Izbor“, Tufik Bojadžić.

Predsjednik OO LP Bijelo Polje Samedin Agović, izjavio je da je podrška listi SDP Bijelo Polje – Čist Izbor prirodna, i da ove dvije partije vežu veoma bliski programi. Rekao je i da je ova lista reprezentitivna i da je taj tim najbolji garant da grad može da se mijenja i da postane udobno mjesto za sve građane, mjesto iz kojeg ljudi neće odlaziti, već ostajati i živjeti u njemu, po mjeri i standardima građana EU.

„U okviru svojih nadležnosti Socijaldemokratska partija će se u budućoj lokalnoj upravi zalagati za unaprjeđenje postojećih socijalnih servisa i usluga, njihovu punu održivost, kao i uspostavljanje novih mehanizama neophodnih za sveobuhvatno opsluživanje socijalno ugroženih kategorija“ dodao je odbornički kandidat Vuk Konatar.

"Ukoliko građani 25. maja daju punu podršku Socijaldemokratskoj Partiji – „Čist Izbor“ broj 2, prvi zadatak nove lokalne samouprave biće konsolidacija javnih finansija – saniranje dugova, reforma i dosljedna realizacija programa SDP-a. Na taj način Bijelo Polje će opravdati i učvrstiti poziciju Regionalnog Centra.

Mi građanima nudimo kvalitetan i realan program oporavka Bijelog Polja, što je jedino moguće samostalnom nastupom, jer želimo da snosimo odgovornost za data predizborna obećanja, a takođe zahtijevamo podršku građana da zajedno realizujemo naš program.

SDP je spreman na postizbornu saradnju sa onima koji su spremni da prihvate naš izborni program i u potpunosti ga realizuju u toku mandata. Sigurno je da mi nećemo praviti bilo kakve neprincijepilne post-izborne koalicije", kazali su .

Pozivamo sve učesnike u izbornoj utakmici na fer i korektnu kampanju, mada su naši aktivisti registrovarali pojedinačne pritiske, čak i na odborničke kandidate SDP-a, od strane visokih funkcionera određene partije. U koliko se pritisci i ucjene nastave bićemo prinuđeni da reagujemo, kako medijski, tako i zakonski. SDP ima snage i mehanizme da zaštiti sve svoje članove, aktiviste, simpatizere i glasače, kao i sve ostale građane bez obzira na političku ili bilo koju drugu pripadnost", kazali su na pres konferenciji iz redova SDP-a.

Bonus video: