Stijepović razgovarao sa mladima o budućim projektima u Podgorici

Stijepović i Vučelić su upoznali aktiviste sa detaljima buduće Gradske kancelarije i Centra za preduzetništvo
15 komentar(a)
DPS, Slavoljub Stijepović, Foto: DPS
DPS, Slavoljub Stijepović, Foto: DPS
Ažurirano: 07.05.2014. 13:59h

Nosilac liste i kandidat za gradonačelnika "Koalicije za evropsku Podgoricu - Milo Đukanović" Slavoljub Stijepović i predsjednik Odbora DPS Podgorica Vladan Vučelić održali su ranije danas sastanak sa aktivistima Demokratske partije socijalista koji učestvuju u terenskoj kampanji i razgovaraju sa građanima. Stijepović i Vučelić su se zahvalili svima koji svojim volonterskim radom doprinose predstojećem izbornom uspjehu DPS-a, te upoznali aktiviste sa drugom fazom predizborne kampanje, koja podrazumijeva što detaljnije upoznavanje građana sa programom "Koalicije za evropsku Podgoricu - Milo Đukanović".

Oni su naglasili da je prioritet, jednako za budućeg gradonačelnika Stijepovića, sve odbornike, ali i same aktiviste, briga prema građanima, poseban senzibilitet prema najmlađim i najstarijim stanovnicima Podgorice, jednak odnos prema svim djelovima Glavnog grada i izlaženje u susret svim građanima koji žele da iznesu svoje ideje i prijedloge.

Stijepović i Vučelić su aktivistima DPS-a skrenuli posebnu pažnju na djelove programa koji se odnose na izgradnju novih škola u Tološima, na Karabuškom polju i Golubovcima, pet novih dječjih vrtića koji će biti izgrađeni na Starom Aerodromu, Zlatici, Tuzima, Zagoriču i Bloku pet, izgradnju sportske i kulturne infrastrukture, kao i domova i dnevnih centara za starije sugrađane.

Stijepović i Vučelić su upoznali aktiviste DPS-a sa detaljima funkcionisanja buduće Gradske kancelarije i Centra za preduzetništvo, koji će raditi u okviru buduće uprave Glavnog grada.

Bonus video: