Đačić: Političke svađe neće donijeti prosperitet Pljevljima

"Svu svoju energiju usmjeriću ka upoznavanju građana Pljevalja sa našom vizijom razvoja grada"
0 komentar(a)
Mirko Đačić, Foto: DPS
Mirko Đačić, Foto: DPS
Ažurirano: 02.05.2014. 09:46h

Nosliac liste koalicije "Za evropska Pljevlja-Milo Đukanović", Mirko Lola Đačić kazao je da svađa među političkim partijama Pljevljima "sigurno neće donijeti prosperitet".

"Svađa neće donijeti nova radna mjesta, neće unaprijediti standard naših sugrađana. Zbog svega toga ne želim da učestvujem u tome. Zbog svega toga, moj izbor nije svađa, a posebno ne putem javnih saopštenja", kazao je Đačić.

On se oglasio povodom saopštenje Koalicije SNP - Pokret za Pljevlja.

"Neću da budem dio svađe koju vi želite da nametnete kao pravilo političkog ponašanja i kao model međusobne komunikacije. Svu svoju energiju usmjeriću ka upoznavanju građana Pljevalja sa našom vizijom razvoja grada. Umjesto svađe sa vama, našu energiju usmjerićemo na razgovore, razmjenu mišljenja i kreiranje zajedničkih rješenja sa svim građanima Pljevalja", navodi se u saopštenju.

Đačić navodi da je koalicija "Za evropska Pljevlja" prepoznala brojne šanse koje Pljevlja moraju iskoristiti.

"Za njihovo ostvarenje potrebna je nova energija, za to su potrebni svi vrijedni i dobronamjerni, potrebna je i mladost ali i iskustvo. Umjesto svađe ja nudim poziv svim sugrađanima koji žele da daju svoj doprinos ostvarenju naše vizije razvoja Pljevalja – poziv da se uključe, da postanu dio tima, tima koji će donijeti napredak našim Pljevljima", zaključuje se u saopštenju Đačića.

Bonus video: