DPS predao odborničke liste u Baru, Pljevljima, Rožajama i Danilovgradu

DPS u Rožajama izlazi samostalno i očekuje pobjedu na predstojećim lokalnim izborima
153 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2014. 20:17h

OO DPS-a u Rožajama, Baru i Pljevljima podnijeli su odborničke liste za lokalne izbore u tim gradovima.

DPS u Rožajama izlazi samostalno i očekuje pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

Na izbornoj listi DPS-a u Rožajama su: Nusret Kalač, nosilac liste, Šefkija Murić, Mersudin Dautović...

Nosilac liste U Pljevljima i kandidat za predsjednika opštine je Mirko Đačić.

On je nakon predaje liste "Koalicije za evropska Pljevlja-Milo Đukanović" kazao da njihova koalicija oslikava snagu i odlučnost.

"Koaliciona lista DPS-a i Bošnjačke stranke oslikava najširu snagu, potencijal i odlučnost za napredak naših Pljevalja, naših Pljevalja, koja su prepoznatljiva po svojim ljudskim i prirodnim potencijalima, grada koji ima svoju dugu istoriju, grada koji je na tromeđi i koji ima svoju viševjekovnu kulturu", kazao je Đačić.

Danas u Baru

Izborna lista DPS-a za Bar na čelu sa predsjednikom OO DPS Bar dr Zoranom Srzentićem ima 37 kandidata.

Predaji liste Opštinskoj izbornoj komisiji u Baru, prisustvovalo je svih 37 kandidata za odbornike na čelu sa nosiocem liste dr Zoranom Srzentićem.

"Odobrnička lista “Za evropski Bar - Milo Đukanović“ i na ovim izborima je garant još jedne pobjede DPS u Baru, jer se na njoj nalazi 21 kadnidat sa visokom stručnom spremom, od kojih su tri magistra, dva doktora nauka, kao i dva primarijusa. Struktura predloženih kandidata potvrđuje veliki potencijal DPS u Baru", anvodi se u saopštenju OO DPS Bar.

U prisustvu kandidata za odbornike i članova DPS-a i Liberalne partije i u Danilovgradu je predata lista.

"Izraženo je uvjerenje da se radi o pobjedničkoj listi, sa kvalitetnim kandidatima i najboljim izbornim programom, zasnovanom na konkretno ostvarenim rezultatima i realnoj projekciji planiranih aktivnosti koje će Danilovgrad i dalje voditi putem uspješnog razvoja i dobrobiti svih građana Danilovgrada na evropskom putu Crne Gore", navodi se u saopštenju DPS-a.

Galerija

Bonus video: