Plevlja: DPS i BS predali izbornu listu

Đačić je kazao da izborna lista „odslikava najširu snagu, potencijal i odlučnost da se borimo za naša Pljevlja“
157 pregleda 5 komentar(a)
Mirko Đačić, Foto: Goran Malidžan
Mirko Đačić, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 29.04.2014. 13:14h

Koalicije Demokratske partije socijalista i Bošnjačke stranke predala je danas Opštinskoj ozbornoj komisiji listu sa imenima 35 kandidata za odbornike za predstojeće lokalne izbore u Pljevljima zakazane za 25 maj. Nosilacliste je arhitekta Mirko Lola Đačić, nekadašnji predsjednik Opštinskog odbora DPS i direktor nekadašnjeg JP „Crnagorašume“.

Drugi na listi koalicije DPS i BS je Danije Živković a, Maida Bešlić, Zoran Tabaš, Ilhan Tursumović, Dušan Knežević, Dijana Gomilanović, Vojislav Zindović, Ermin Harbić, Igor Golubović, Kenana Strujić (BS), Budimir Bajčetić, Vlade Milinković, Mervan Avdović, Anela Kriještorac, Maja Rondović, Tarik Gadžović, jedan od vlasnika Hotela Pljevlja Predrag Cvijović, Vidan Vuković, Đina Bajčeta, Haris Krupa, Dane Čamdžić, Abdulah Šulović, Sabrina Hadžiosmanović-Gec, Ljubiša Ćurčić, Dragan Terzić, Radenko Džarić, Nada Borović, Mile Goločevac, Azra Deljković, Vanja Vukojičić, Nikola Cvijović, Marina Popadić, Jasmin Kuluglija i Marko Ćulafić.

Đačić je kazao da izborna lista „odslikava najširu snagu, potencijal i odlučnost da se borimo za naša Pljevlja“.

On je kazao da su Pljevlja grad koji ima ogromne ljudske i prirodne potencijale, i da mora da mora trasirati put svog napretka.

„Imamo opadajuće podatke kada je u pitanju kvaltet života građana u Pljevljima. Moramo da konstatujemo da stvari ne stoje dobro i mnogo toga moramo da mijenjamo. U sledećem periodu posvetićemo veliku pažnju razvoju privrednih potencijala u Pljevljima, razvoju preduzetništva, razvoju sela, , obrazovanju mladih, kulturi, zdravstvu, odnosno svemu onome što znači progres. Dajemo vam riječ da ćemo naći recept za uspjeh i da ćemo izaći iz ovog tunela u kojem se Pljevlja već dugo nalaze“, rekao je Đačić.

On je istakao da će „nakon pobjede ede 25 maja konstituisati lokalnu upravu koja će biti posvećena opštem dobru, i koja će građanima na usluzi biti 24 sata.

Konstituisaćemo upravu čiji će činovnici biti u obavezi da mrljivo rade, jer samo radom možemo pobijediti nevolje. Ne postoje čarobni ni volšebni načini koji mogu doći od nekud i rješavati probleme u ovoj sredini.Jedini recept je organizovan, temeljan i uporan rad“, poručio je Đačić.

Bonus video: