Danilović o Đukanoviću: Svaki diktator postane smiješni diktatorčić

“Kad pobijedi DF mi ćemo predati, koliko razumijem, ključeve grada misici Albanije koja se bira u Ulcinju, a onda će morati da interveniše NATO?!"
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2014. 13:09h

U strahu su velike oči i plitka pamet, poručio je poslanik Demokratskog fronta Goran Danilović lideru Demokratske partije socijalista Milu Đukanoviću.

Đukanović je poručio da su izbori u Podgorici presudni za očuvanje države jer bi pobjeda opozicije u Glavnom gradu mogla izazvati destabilizaciju Crne Gore, i kazao da će DF pokloniti glasove koaliciji SDP-Pozitivna.

“Prolupao, rekli bi mlađi! Zamislite, izbori u Podgorici su po Đukanovićevim riječima ključni za očuvanje crnogorske državnosti. U strahu su velike oči i plitka pamet. KAP je bio ključni premijeru! Repro lanac, ako se sjećate!? Izbori ključni, a 25 odsto Rusa manje, za sada, među potencijalnim turistima!? Potjerala ih "ključna opozicija", valjda!? A čokolade sa Cetinja? Šta bi?”, napisao je Danilović na svom Facebook profilu.

Danilović je uočio logičku grešku Đukanovića, koji je naveo i da će se država destablizovati i da će glasovi biti poklonjeni koaliciji koju čine državotvorne partije.

“Kad pobijedi DF mi ćemo predati, koliko razumijem, ključeve grada misici Albanije koja se bira u Ulcinju, a onda će morati da interveniše NATO?! Ili još dramatičniji scenario: pobijedi DF i pripoji Podgoricu Beogradu!? Ali kako? Koštunica, "moj mentor", nije više ni u vlasti ni u opoziciji? Kome da je predamo? Šarić "koji nas je finansirao" je u zatvoru! Ipak, ne. Kako razumijem, mi imamo plan da pobijedimo u Podgorici, pa da Glavni grad i Crnu Goru predamo u ruke "državotvornom bloku" koji će potom sve da razdržotvori!? Dakle, svaki diktator na kraju postane smiješni diktatorčić i naravno...prolupa!”, zaključuje Danilović.

Vešović: Da li je moguće da je samo Danilović čist

Neka građani procijene da li je moguće da svi partijski drugovi Gorana Danilovića izmišljaju, a da je samo on čist, kazao je portparol DPS-a Časlav Vešović.

"Goran Danilović je u "Glas Crnogoraca" ostavio je bio, nešto bolestan, duvan, onu noć referenduma kad ga je bilo uhvatilo i gušenje i ostalo, aj zapali i od tada opet puši. I sad ne može da ga ostavi, 5 godina je ja mislim bio, od 2001.godine, ostavio. Sad puši one tanke" ovo je 30. aprila 2008. godine o Goranu Daniloviću rekao njegov partijski kolega u Herceg Novom", navodi se u saopštenju Vešovića.

On dodaje da je snimak dostupan svim građanima na internetu.

"Baš zato što je šef izbornog štaba Miodraga Lekića, koji još broji 3% glasova sa predsjedničkih izbora, jedva "preživio" obnovu državne nezavisnosti i zato što je njemu bilo zlo 21. maja 2006. godine jer je Crnoj Gori bilo dobro, nećemo mu dozvoliti da on i njegovi vode Podgoricu i Crnu Goru".

"Da je kupovao glasove u Herceg Novom – to je rekao sam za sebe, da mu je kuću napravilo javno preduzeće – rekao mu je njegov partijski drug, kolega poslanik, da ga je finansirao Šarić – rekao mu je dojučerašnji stranački kolega, da je primio da 5,5 milona eura da se bori protiv Crne Gore – rekao mu je onaj ko ga je finansirao, da mu je pozlilo zbog obnove države – rekao mu je partijski drug", navodi Vešović.

On dodaje da "ništa od ovoga nije rekao DPS".

Galerija

Bonus video: