SDP odbio Novosela za gradonačelnika Tivta

Prema saznanjima "Vijesti", najmanje jedan visoki funkcioner DPS-a kritikovao je Ivana Novosela i odluku partije da ne kandiduju Snežanu Matijević
7 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2014. 07:11h

Tivatski SDP odbio je kasno sinoć predlog DPS da za mjesto gradonačelnika podrže predsjednika tivatskog DPS-a i šefa lokalnog parlamenta Ivana Novosela u zamjenu za nekoliko nižih funkcionerskih mjesta.

OO DPS Tivta ranije juče odlučio je većinom glasova da kandiduje Novosela za gradonačelnika na sjednici parlamenta koja je zakazana za danas.

"Nismo dobili zadovoljavajuće odgovore od Novosela na neka pitanja koja su ostala neriješena iz prethodnog perioda, ali ni na to kako bi u naredne dvije godine trebalo da funkcioniše grad. Saopštili su mu da neće imati našu podršku i na njemu je da razmisli što će uraditi sjutra ujutro", kazao je "Vijestima" izvor iz SDP.

Sastanak vrha SDP sa Novoselom i njegovim saradnicima trajao je skoro četiri sata.

Iako je za kandidaturu dobio zeleno svjetlo vrha partije, Novosel nije dobio jednodušnu podršku svojih tivatskih kolega.

Prema saznanjima "Vijesti", najmanje jedan visoki funkcioner kritikovao je Novosela i odluku partije da ne kandiduju Snežanu Matijević.

Bonus video: