Pozitivna: DPS okušao manipulacije na zboru građana

Iz PCG tvrde da je ovo “još jedna” predizborna manipulacija DPS, jer se “nije postupilo po ranije pravosnažnim odlukama Upravnog suda po ovom pitanju”
0 komentar(a)
vodovod, Foto: Vesko Belojević
vodovod, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 28.04.2014. 16:22h

Iz Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore u Baru danas su objavili da su od mještana naselja Marovići upoznati “o još jednoj predizbornoj manipulaciji DPS”, ovog puta u sferi vodovodne infrastrukture.

"Predstavnici mještana su nam rekli da su na nedavnom zboru građana povodom priključenja na vodoizvorište Suštaš, od predstavnika DPS dobili predlog za izvođenje građevinskih radova bez uredne dokumentacije i odluke nadležnih organa o finansiranju. Predstavnici DPS nijesu mještanima predložili priključivanje na vodoizvorište, već samo postavku cijevi do polovine naselja, kao i da te radove obave privatni izvođači i da radovi dijelom budu finansirani od strane građana i iz fondova znanih samo predlagaču, što su građani kategorično odbili", navode iz barske PCG u današnjem saopštenju za javnost.

Iz PCG tvrde da je ovo “još jedna” predizborna manipulacija DPS, jer se “nije postupilo po ranije pravosnažnim odlukama Upravnog suda po ovom pitanju”, te da uopšte nijesu sprovedene ranije donesene odluke Agencije za investicije i imovinu Opštine Bar i JP Vodovoda po kojima je ovaj projekat trebalo biti realizovan u tri faze, sa krajnjim rokom do septembra 2012.

"PCG će, kada bude dio gradske uprave, ovaj i slične probleme isključivo rješavati na osnovu pravosnažno donesenih odluka, kako sudske tako i upravne vlasti, a u zajedničkoj komunikaciji sa predstavnicima mještana", zaključuje se u saopštenju PCG.

Bonus video: