Na listi DPS-a u Baru Miranović, Pajović, Franović...

"Od 37 predloženih kandidata, 11 je žena, što predstavlja zastupljenost od 30% na odborničkoj listi", stoji u saopštenju
70 pregleda 5 komentar(a)
Zarija Franović, Foto: Zoran Đurić
Zarija Franović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 25.04.2014. 13:49h

Opštinski odbor DPS Bar utvrdio je listu kandidata u Skupštini tog grada uoči lokalnih izbora.

Nas listi se, između ostalih, nalaze direktorica Uprave za zaštitu kulturnih dobara, Anastazija Miranović, izvršni direktor Luke Bar, Slobo Pajović, nekadašnji direktor Željezničke infrastrukture, Zarija Franović...

Franović je sada savjetnik za ekonomska pitanja gradonačelnika Bara Žarka Pavićevića.

Pavićevića nema na listi koju predvodi dr Zoran Srzentić.

On je na funkciji predsjednika opštine bio od 2006 godine. Prema izvorima “Vijesti” iz DPS, Pavićević je sam zahtijevao da ne bude na listi kandidata za odbornike.

Spekulacije o povlačenju Pavićevića su intenzivirane nakon što je prije nekoliko dana objelodanjeno da je Pošta Crne Gore, kojom upravljaju kadrovi DPS-a, podnijela krivičnu prijavu protiv njega jer je njegova kompanija ZIB namjeravala da ih ošteti za 2,2 milona eura.

"Odobrnička lista OO DPS Bar je i na ovim izborima garant još jedne pobjede DPS u Baru, jer se na njoj nalazi 21 kadnidat sa visokom stručnom spremom, od kojih su tri magistra, dva doktora nauka kao i dva primarijusa. Struktura predloženih kandidata potvđuje veliki kadrovski potencijal DPS u Baru.

Takođe, odbornička lista oslikava multinacionalni sklad i građanski koncept naše partije.

Od 37 predloženih kandidata, 11 je žena, što predstavlja zastupljenost od 30% na odborničkoj listi", stoji u saopštenju ove partije.

Bonus video: