Đurović: Nema koalicije sa DPS u Baru

"Što se tiče mogućih koalicija sa drugim partijama na političkoj sceni Bara, izražena je spremnost za razgovore sa svima koji dijele naše ideje..."
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.04.2014. 13:08h

Pozitivna Crna Gora neće praviti nikakvu koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista nakon izbora u Baru, saopštio je potpredsjednik Opštinskog odbora Pozitivne u Baru Neđeljko Necko Đurović.

"Opštinski odbor Pozitivne Crne Gore Bar jednoglasno je usvojio izborni program i prijedlog liste kandidata za odbornike, koja je upućena Glavnom odboru stranke na usvajanje. Polazeći od okolnosti da je Pozitivna Crna Gora demokratska i građanska partija sa jasnim stavom prema državnom statusu i konkretnim opozicionim djelovanjem, članovi OO Bar zauzeli su nedvosmisleni stav da neće praviti nikakvu koaliciju sa DPS-om nakon izbora.

Što se tiče mogućih koalicija sa drugim partijama na političkoj sceni Bara, izražena je spremnost za razgovore sa svima koji dijele naše ideje, prihvataju naše stavove i programske osnove, a sve u cilju razvoja Bara i njegovih kapaciteta", navodi se u saopštenu.

Đurović kaže da je usvojeni izborni program realan odgovor na potrebe građana Bara da žive kvalitetnije i dostojanstvenije.

"Znajući da je naš Bar zaustavljen u razvoju i da razvoj treba da bude brži i bolji, izborni program predlaže hitno usvajanje Strategije razvoja opštine i njenog Prostornog plana, pokretanje Privredne zone Bara, uklanjanje biznis barijera i aktivnije učešće gradske uprave u razvoju malog i srednjeg preduzetništva, kao i davanju većeg podsticaja razvoju svih vidova turizma i poljoprivredne proizvodnje.

U ovoj kampanji OO Pozitivne CG Bar ukazivaće na razvojne potencijale našeg grada, predlagaće konkretna rješenja za gradske probleme i kritikovati sve propuste aktuelne vlasti. Vodićemo konstruktivnu i pozitivnu kampanju, svoje stavove obrazlagaćemo činjenicama i bavićemo se lošim pojavama, a ne personalnim prozivkama", zaključuje Đurović.

Bonus video: