Emin Duraković objavio ponudu Mića Orlandića: Birajte funkciju samo pređite u SDP

“Orlandić nam je prije dva mjeseca došao sa “ponudom” da biramo mjesta-parlament, Vlada, lokalna uprava, samo da pređemo u SDP”
304 pregleda 0 komentar(a)
Emin Duraković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Emin Duraković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 24.04.2014. 17:13h

Član Predsjedništva Pozitivne Crne Gore Emin Duraković tvrdi da mu je član Predsjedništva Socijaldemokratske partije Mićo Orlandić nudio da bira funkciju ukoliko pređe u redove socijaldemokrata u Baru.

Duraković je na svom Fejsbuk profilu napisao da je prije dva mjeseca Orlandić zvao u SDP njega i šefa barskog odbora Pozitivne Gorana Đurovića.

Razlog za polemiku na Fejsbuku je bio taj što je Duraković postavio tekst u kojem Đurović ocjenjuje da je glas za SDP u Baru u stvari glasa sa DPS.

“Biti gospoda na jaslama države i na grbači građana preko 30 godina je veoma lako, a Gorana Đurovića neću braniti, neka ga brane zvanični rezultati. Taj isti Mićo Orlandić,u prilog tome da Goran i ja ništa ne valjamo,nam je prije dva mjeseca došao sa 'ponudom' da biramo mjesta - parlament, vlada, lokalna uprava, samo da pređemo u SDP. To je ta doživotna foteljaška svijest, đe ništa nije sveto, đe nema ideje i viših ciljeva. Đe se sve pretvara u pijacu. Srdačno sam se zahvalio poštujući njegove godine”, napisao je u Duraković u polemici sa jednim od Fejsbuk prijatelja.

Duraković juče nije htio dodatno da komentariše svoje navode, dok Orlandić nije odgovarao na pozive i SMS poruku novinara “Vijesti”.

Duraković je napisao i da je “priča o zastavama pase” jer “ovo je 2014”.

“Meni je relevantno što DPS i SDP u Baru ostavljaju iza sebe 21 milion duga, 5 miliona neplaćenih poreza državi, što radnici pet mjeseci ne primaju plate, što su rasprčkali 42 miliona od Maljevika,što su unistili Marinu bar, korupcijski rasprodali Kontejnerski terminal, uništili privredu..”, naveo je Duraković.

Iako SDP i Pozitivna nastupaju u koaliciji na izborima u Podgorici i Danilovgradu, čelnici dvije partije u Baru su već u nekoliko navrata imali oštre medijske polemike.

Bonus video: