DF za Bar predlaže ekspertsku vlast

"Grobari Bara i barske privrede iz DPS i SDP odavno su zaslužili „crveni karton“"
5 komentar(a)
grad Bar, padavine, Foto: Anto Baković
grad Bar, padavine, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 23.04.2014. 17:13h

Barski DF objavio je da u izbornom programu nudi modernu i efikasnu lokalnu samoupravu u kojoj će opštinske sekretarijate i agencije voditi eksperti i dokazani stručnjaci, “nezavisno od toga da li pripadaju nekoj političkoj partiji ili ne”.

DF je uputio posebno apel na birače koji su do sada iz raznoraznih razloga na dan izbora ostajali kod kuće, “a nezadovoljni su kao i većina Barana haotičnim opštim stanjem u gradu”, da izađu 25. maja na birališta i svoj glas daju onima kojima najviše vjeruju.

"Ozbiljni strani investitori koji su ranije izražavali spremnost da ulažu novac u razvoj Bara, suočeni sa korumpiranom i u kriminalu ogrezlom aktuelnom vrhuškom u našem gradu, ta sredstva će investirati u Bar tek kada se ova vlast promijeni, a prava prilika za to su izbori 25. maja na kojima očekujemo da dobro nadvlada zlo i da Bar krene naprijed, što garantuje pobjeda opozicije, odnosno DF kao najjačeg opozicionog subjekta u Baru i Crnoj Gori", saopšteno je iz Informativne službe DF.

Iz DF kažu da su se do sada građani Bara uvjerili koliko mogu, na šta su spremni i ko su ljudi koji su “sahranili barsku privredu, kulturu i sport, a svoju imovinu višestruko uvećali na grbači građana”.

"Grobari Bara i barske privrede iz DPS i SDP odavno su zaslužili „crveni karton“ i ova utakmica u kojoj se odlučuje da li će naš grad krenuti putem vaskrsenja i oporavka ili ostati u raspalim kandžama vlastitih dželata za njih mora biti završena apsolutnim porazom na predstojećim izborima. Građani Bara ne smiju propustiti priliku da im pomognu da trajno odu na margine istorije kao najcrnja vlast pod kojom smo ikada bili .Glas za Demokratski front je glas za sigurnu budućnost", kažu iz DF uz poziv Baranima da glasajući za “provjerene opozicione političke subjekte u svom gradu glasaju za novu vlast u kojoj neće biti DPS i SDP”.

Bonus video: