Front pitao DPS: Gdje su vam kružni tok, pasarela i tunel u Sutomoru

"Građani Sutomora traže hitne i korijenite promjene jer više ne žele da trpe DPS torturu i zato će ovoga puta ubjediljvije nego ikad DF u Sutomoru ostvariti trijumf"
122 pregleda 10 komentar(a)
Milan Brkan, Foto: Radomir Petrić
Milan Brkan, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 22.04.2014. 14:06h

Demokratski Front (DF) optužio je Demokratsku partiju socijalista (DPS) za "lažno obećanje" da će u Sutomoru do 1. jula biti završena izgradnja kružnog toka, tunela i pasarele od skretanja za željezničku stanicu prema naseljima Pobrđe, Gorelac i Rutke.

Član Mjesnog izbornog štaba DF Sutomore Milan Brkan rekao je da je Vlada Crne Gore "kako su DPS aktivisti priznali" odavno uplatila 1,5 miliona eura, radovi na tom projektu nisu ni u najavi, "a novac je vjerovatno već u džepovima DPS moćnika koji su Sutomore, ali i Bar doveli na ivicu ambisa".

"Građani Sutomora traže hitne i korijenite promjene jer više ne žele da trpe DPS torturu i zato će ovoga puta ubjediljvije nego ikad DF u Sutomoru ostvariti trijumf, jednako kao i na nivou cijelog Bara. DPS je omča oko vrata građanima Sutomora i Bara koja se mora skinuti 25. maja, a jedini način za to je glasanje za listu DF čiji je lider Baranin Miodrag Lekić", izjavio je Brkan.

Prema njegovim riječima, Sutomore "čiji stanovnici u velikoj većini glasaju opoziciju, prije svega DF", već godinama je lokalnoj vlasti "zadnja rupa na svirali kada je riječ o ulaganju u razvoj ovog dijela opštine".

"Otimačina i misteriozni nestanak preko 40 miliona eura uzetih na ime prodaje kompleksa Maljevik ruskoj kompaniji Sonuba Montenegro, neuređena obala, pokušaj jeftinog političkog profitiranja sa (ne) uklanjanjem privremenih objekata u blizini glavne gradske plaže, lažna obećanja o izgradnji gradske kanalizacije, tunela i kružnih tokova prema naselju Pobrđe, Gorelac i Rutke, totalni urbanističi haos u prostoru, fekalije u kojima pliva polovina naselja - sve su to rezultati nerada opštinskog rukovodstva u Baru, koje očigledno na ovaj način namjerno kažnjava mještane Sutomora koji im ne ukazuju povjerenje", zaključio je Brkan.

Bonus video: