Danilović: Bogojević u ime vrha SDP-a koketira sa DPS

"Ovo da DPS treba popraviti iznutra čuo sam mnogo puta i skoro da je nemoguća i smiješna misija"
19 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Goran Danilović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 21.04.2014. 17:24h

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Goran Danilović na svom Facebook profilu prokomentarisao je intervju nosioca liste Evropsko lice Podgorice, Dragan Bogojević u kojem je kazao da "koalicija Socijaldemokratske partije (SDP) i Pozitivne Crne Gore neće praviti postizborni savez sa Demokratskom partijom socijalista, ukoliko se ta stranka ne promijeni i ne prestane da vlada na štetu građana".

"Razumijem da nosilac liste Evropsko lice Podgorice Dragan Bogojević, recimo u ime užeg rukovodstva Socijaldemokratske partije koketira sa Demokratskom partijom socijalista i najavljuje saradnju pod uslovom da se DPS promijeni. Ali kako na to gledaju glasači Pozitivne i šira baza SDP-a koja se davno posvađala sa podgoričkim ogrankom DPS-a. Ovo da DPS treba popraviti iznutra čuo sam mnogo puta i skoro da je nemoguća i smiješna misija", napisao je Danilović.

"Podgorica će dobiti novog gradonačelnika i to će biti Miodrag Lekić. Većini birača to je najdragocjenija vijest", napisao je Danilović.

Kako je dodao Bogojević sa cijelim timom pravi stratešku grešku.

"Zašto bi neko iz DPS-a prešao kod njih ako oni najavljuju koaliciju? Rizikuju ovako u Podgorici. Posebno rizikuju sa simpatizerima Pozitivne. Najjednostavnije rečeno Bogojević zaboravlja četiri godine opozicionarenja SDP-a u Glavnom gradu i poziciju Pozitivne u trenutku kada se najavljuje koalicija sa najrigidnijim DPS odborom u Crnoj Gori u kojem su prve violine akteri afere Snimak", napisao je Danilović.

Bonus video: