Jonica: Spremni smo da preuzmemo odgovornost za dalji razvoj Bara

Prema njenim riječima, izborna lista SNP-a je najbolja potvrda izbornog slogana te partije, jer, kako je navela, predstavlja spoj mladosti, mudrosti i hrabrosti
226 pregleda 6 komentar(a)
Snežana Jonica, Foto: Boris Pejović
Snežana Jonica, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 17.04.2014. 15:05h

Socijalistička narodna partija (SNP) predala je danas listu za lokalne izbore u Baru, čiji je nosilac poslanik Snežana Jonica.

Jonica je kazala da SNP, predajući izbornu listu prije drugih političkih subjekata u Baru, potvrđuje još jednom da je ozbiljno i odgovorno pristupila pripremi za lokalne izbore.

"SNP svojom izbornom listom i izbornim programom predstavlja najkompletniju, najčistiju i najbolju izbornu ponudu građanima Bara", rekla je Jonica.

Prema njenim riječima, izborna lista SNP-a je najbolja potvrda izbornog slogana te partije, jer, kako je navela, predstavlja spoj mladosti, mudrosti i hrabrosti.

"Jednako je dobra na kraju kao i na početku, jer su na njoj ljudi koji su svojim dosadasnjim radom dokazali spremnost da preuzmu odgovornost za dalji razvoj Bara", poručila je Jonica.

Ona je, kako je saopšteno iz SNP-a, rekla da u toj partiji ne pričaju prazne priče, već prepoznaju probleme sa kojima se suočavaju građani Bara i nude rješenja za njih.

"Tražimo da lokalna uprava bude servis svih njenih građana i da opštinske službe rješavaju probleme građana, a ne da im ih stvaraju", kazala je Jonica.

Bar je, kako je navela, atraktivna investiciona destinacija, ali je zbog načina dosadašnjeg funkcionisanja lokalne vlasti bio nesigurna investiciona destinacija.

"SNP će to promjeniti, jer ćemo odmah nakon preuzimanja vlasti u Baru investitorima ponuditi sigurnost kroz jasne uslove i procedure za realizaciju njihovih investicija i efikasno postupanje po njihovim zahtjevima", poručila je Jonica.

Na izbornoj listi SNP-a je, kako je kazala, 19 odsto mlađih od 30 godina, više od 32 odsto žena i 60 odsto novih kandidata.

"Specifičnost izborne liste je i što u prvih deset kandidata ima pet žena ili 50 odsto, što je još jedna potvrda politike jednakih šansi koju vodi SNP", rekla je Jonica.

Bonus video: