Na listi SNP-a nema Damjanovića

“Oni su mislili da je sposobnost prodavati ono što su generacije stvarale, rušenje spomenika kulture..."
87 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2014. 08:18h

Nosilac liste SNP-a Aleksa Bečić kazao je da je vrijeme da na vlast u Glavnom gradu dođu ljudi koji Podgoricu nose u srcu a ne u džepu i da je ta partija samostalnim nastupom na lokalnim izborima pokazala da se ne krije iza “koalicija, eksperimenata i nedostatka kadra”.

On je kazao da je razlika između te partije i konkurencije u tome što se on ne bavi Podgoricom samo mjesec dana pred izbore. Bečić je poručio da kandidat DPS-a za gradonačelnika Slavoljub Stijepović predstavlja način funkcionisanja i vladanja koji je prevaziđen.

“Oni su mislili da je sposobnost prodavati ono što su generacije stvarale, rušenje spomenika kulture, oni su stručnjaci za aneks ugovora”, rekao je Bečić.

Predsjednik SNP-a Srđan Milić iskoristio je priliku da odgovori poslaniku DF-a Goranu Daniloviću koji je kazao da se “Milić ponaša kao šaljivdžija u politici”.

“Napisa jedan danas da je predsjednik SNP-a šaljivdžija. Da mu odgovorim, vremena za šalu nema, ali ja ću se smijati 25. maja” rekao je Milić, na konvenciji SNP-a na kojoj je ta partija predstavila listu kandidata za odbornike u Podgorici.

SNP je Opštinskoj izbornoj komisiji sinoć predala listu kandidata, na kojoj nema poslanika te partije Aleksandra Damjanovića, dok su potpredsjednik Neven Gošović i Velizar Kaluđerović na posljednja dva mjesta na listi.

Druga na listi je bivša poslanica Zdenka Popović, treći Dragan Ivanović, pa Vladimir Vujović, te mladi kadrovi te partije Vladimir Čađenović i Milica Kaluđerović.

Galerija

Bonus video: