DPS: Ima Mandić pametnijeg posla od koalicija i izbora

U DPS-u su upitali Mandića na koje medijske laži misli kada govori o navodnom pritisku na njegovu partiju
16 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 14.04.2014. 16:41h

U Demokratskoj partiji socijalista su kazali da Andrija Mandić ima pametnijeg posla od razmišljanja o izborima i koalicijama.

Mandić je danas poručio da je Nova, i pored toga što je Đukanović molio, odbila njegov poziv da sa DPS-om gradi novu vlast u Crnoj Gori.

“Ni najnoviji pritisci šefa DPS-a, medijske laži i podmetanja, kao i djelovanje raznih policijskih agentura i drugih saradnika protiv NOVE neće nas primorati da uđemo u koaliciju sa DPS-om”, kazao Mandić.

U DPS-u su upitali Mandića na koje medijske laži misli kada govori o navodnom pritisku na njegovu partiju.

“Da su zapošljavali isključivo po partijskoj liniji u Pljevljima javno je priznao poslanik njegove partije. Da su pravljene kuće za njegovog zamjenika od novca javnih preduzeća potvrdio je, ponovo, njegov poslanik. Da ih finansirao Šarić javnost su upoznale njegove nekadašnje partijske kolege. Da su kupovali glasove u Herceg Novom rekao je njegov zamjenik lično, isti onaj kome su napravljene kuće. Lažu li mediji ili laže Mandić”, stoji u saopštenju DPS-a.

U toj partiji ističu da ni DPS ni mediji nijesu izmislili da je Mandić zajedno sa liderom Pokreta za promjene PzP Nebojšom Medojevićem primio pet miliona eura da se bori protiv Crne Gore.

“To su zvanični iskazi dati pred istražnim organima druge države, a po riječima odbrane postoje i dokazi o tragovima novca koji vode do lidera Demokratskog fronta”, zaključeno je u saopštenju DPS-a.

Bonus video: