Izborni štab DF Bar poziva građane da ukažu na probleme u gradu

"Mi nudimo težak, pošten i častan put razvoja i napretka našeg grada Bara"
0 komentar(a)
marina Bar, Foto: Anto Baković
marina Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 14.04.2014. 14:42h

stičući svakodnevne velike probleme nastale “zbog nestručnog i nedomaćinskog rada lokalne samouprave”, Izborni opštinski štab Demokratskog fronta pozvao je danas građane Bara da dođu u kancelarije štaba i ukažu na te probleme u direktnom kontaktu sa sadašnjim odbornicima i odborničkim kandidatima DF.

"Pokazaćemo vam našu viziju razvoja grada Bara. DF je okupio stručne, sposobne, vrijedne i odgovorne i stranačke i nestranačke ličnosti. Svi mi u DF imamo jasan cilj -bolji, ljepši, čistiji i sigurniji Bar i već sad znamo da to neće biti lako ostvariti jer je prethodna vlast uništila i ono za šta smo mislili da neće biti lako uništiti", kažu iz barskog DF-a.

Navodeći da ni u Baru “ne daju lažna obećanja, ucjenjuju, prijete, potkupljuju i ne obmanjuju”, iz DF ističu da znaju da je mnogo problema od Šestana do Čanja i od Kufina do Skadarskog jezera.

"Zato pozivamo sugrađane da nam se pridruže u promjenama takvog stanja. Mi nudimo težak, pošten i častan put razvoja i napretka našeg grada Bara. Ova lokalna vlast u saradnji sa svojim državnim pokroviteljima "zaturila" je 40 miliona eura od prodaje Maljevika, a onda su pokušali da nam zamažu oči sa par kružnih tokova i nekoliko centimetara novog asfalta na već postojećim saobraćajnicama. Učestvujte u reformama koje će omogućiti kvalitetniji život svima u našem gradu, priključite se DF na čijem je čelu Miodrag Lekić", zaključuje se u saopštenju DF Bara.

Bonus video: