Crna Gora naredne godine domaćin NATO radionice?

"U okviru Radionice, održan je bilateralni sastanak crnogorske delegacije sa NATO predstavnicima u vezi sa usaglašavanjem planova saradnje za 2015. godinu
8 komentar(a)
NATO, Foto: Shutterstock
NATO, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.04.2014. 11:31h

Crna Gora ponudiće da naredne godine bude zemlja domaćin NATO radionice za koordinaciju vojnog partnertstva, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Predstavnici Ministarstva učestvovali su na Godišnjoj NATO radionici za koordinaciju vojnog partnertstva koja je održana u Beogradu.

Cilj održavanja radionice je da predstavnici NATO saveza upoznaju učesnike sa novinama u oblasti partnerstva, kao i da čuju iskustva Partnera po pitanju učešća u partnerskim programima.

"U okviru Radionice, održan je bilateralni sastanak crnogorske delegacije sa NATO predstavnicima u vezi sa usaglašavanjem planova saradnje za 2015. godinu. Predstavnici NATO-a izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa Crnom Gorom", kaže se u saopštenju.

Navodi se da se crnogorska delegacija zahvalila na pomoći Alijanse u oblasti obrazovanja i obučavanja pripadnika Vojske Crne Gore.

"Tom prilikom, crnogorski predstavnici su najavili ponudu Grne Gore da bude zemlja domaćin NATO radionice za koordinaciju vojnog partnertstva 2015. godine", navodi se u saopštenju.

Bonus video: