SNP na lokalnim izborima očekuje nastavak trenda iz Ulcinja i Berana

GO je razmatrao do sada sprovedene aktivnosti na pripremama za predstojeće izbore u 12 opština i dvije gradske opštine
61 pregleda 2 komentar(a)
Nepoznata djevojka u bijelom, SNP kampanja, Foto: Boris Pejović
Nepoznata djevojka u bijelom, SNP kampanja, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.03.2014. 17:30h

Socijalistička narodna partija je na izborima u Ulcinju i Beranama ostvarila odlične rezultate, uz angažovanje kompletne infrastrukture, što predstavlja najbolju osnovu da se takav trend nastavi i na predstojecim lokalnim izborima, ocijenio je Glavni odbor (GO) te stranke.

Kako je saopšteno iz SNP-a, GO je danas analizirao ostvarene rezultate i ciljeve na lokalnim izborima u Ulcinju i Beranama.

„Članovi GO jednoglasno su podržali kandidaturu Dragoslava Šćekića za predsjednika Opštine Berane, uz zahvalnost građanima Berana na ostvarenju čiste i dostojanstvene pobjede koja ima, i imaće, direktni uticaj na postizanje stvarnih promjena i boljih uslova za život svih stanovnika ove opštine“, kaže se u saopštenju.

GO je razmatrao i do sada sprovedene aktivnosti na pripremama za predstojeće lokalne izbore u 12 opština i dvije gradske opštine.

Članovi GO su, kako se navodi, iskazali puno zadovoljstvo do sada sprovedenim aktivnostima u ostvarenju kampanje "Mladost. Mudrost. Hrabrost.", koja je započeta u Podgorici inovativnim performansom "Djevojka u bijelom".

„Na sjednici je konstatovano da opštinski odbori koji su, uprkos jasnim porukama lidera Demokratskog fronta (DF) o samostalnom nastupu te političke grupacije, dobili pisane ponude za zajednički nastup, završe sve neophodne aktivnosti do 10. aprila sa lokalnim odborima DF-a i drugim političkim subjektima“, kaže se u saopštenju.

Navodi se da su, imajući u vidu činjenicu da u biračkom spisku postoje osobe sa starim ličnim kartama, definisane obaveze članova SNP-a da u opštinama, u kojima će se u maju održati izbori, u saradnji sa nadležnim državnim organima, obezbijede zamjenu tog dokumenta.

Bonus video: