DPS Podgorica: Stijepović je najbolji izbor za budućeg gradonačelnika

DPS je zahvalio Mugoši na posvećenosti i naporima uloženim svih proteklih godina u afirmaciji i razvoju Podgorice kao modernog i funkcionalnog grada
36 komentar(a)
Slavoljub Stijepović, Foto: Vesko Belojević
Slavoljub Stijepović, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 25.03.2014. 20:55h

Slavoljub Stijepović biće nosilac liste Demokratske partije socijalista na predstojećim lokalnim izborima u Podgorici, zakazanim za 25. maj 2014. godine, jednoglasno je odlučeno na današnjoj sjednici Odbora Demokratske partije socijalista Glavnog grada.

"Odbor DPS Glavnog grada zaključio je da je Slavoljub Stijepović svojim nespornim profesionalnim i ljudskim ugledom najbolji izbor za budućeg gradonačelnika i nosioca izbornog programa DPS Podgorice, te da su njegova energija i preduzimljivost sigurna garancija daljeg dinamičnog razvoja i napretka grada. Izražena je zahvalnost gradonačelniku Miomiru Mugoši na posvećenosti i naporima uloženim svih proteklih godina u afirmaciji i razvoju Podgorice kao modernog i funkcionalnog grada sa efikasnim lokalnim službama, kao i očekivanje da će nastaviti predano da pomaže i doprinosi daljem napretku Glavnog grada", navodi se u sapoštenju.

Odbog DPS Glavnog grada je, kako se dodaje, "izrazio je čvrsto uvjerenje da je izborom najboljeg kandidata za nosioca liste, kao i najkvalitetnijih kadrova na odborničkoj listi, te preciznim i jasnim programom koji garantuje veći kvalitet života svih građana Podgorice, osigurana još jedna pobjeda Demokratske partije socijalista u Glavnom gradu".

Odbog DPS Glavnog grada je dao saglasnosti na odluke gradskih odbora DPS Golubovci i Tuzi da nosioci izbornih listi DPS budu Dušan Radonjić i Halil Duković, uz očekivanje da će ta partija ostvariti pobjede na izborima i u gradskim opštinama.

Bonus video: