Vešović: U DF postoji samo jedan čovjek koji je kandidat za sve

"Primjećujemo da je Lekić bio nosilac liste i kandidat za premijera na parlamentarnim izborima, zatim poraženi učesnik predsjedničkih izbora i na kraju nosilac liste za lokalne izbore"
57 komentar(a)
Časlav Vešović, Foto: Zoran Đurić
Časlav Vešović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 25.03.2014. 13:32h

Demokratska partija socijalista (DPS) uvjerena je u pobjedu na izborima u Podgorici, a odluka o nosiocu liste Demokratskog fronta (DF), kako je saopšteno "je njihovo interno pitanje".

Predsjedništvo Demokratskog fronta odlučilo je da lider tog saveza Miodrag Lekić bude nosilac liste za predstojeće lokalne izbore u Podgorici.

"Ipak primjećujemo da je Miodrag Lekić bio nosilac liste i kandidat za premijera na parlamentarnim izborima, u čemu nije bio uspješan, zatim poraženi učesnik predsjedničkih izbora i na kraju nosilac liste za lokalne izbore, što upućuje na zaključak da u Demokratskom frontu postoji samo jedan čovjek koji je kandidat za sve", navodi se u saopštenju portparola DPS-a Časlava Vešovića.

On je podsjetio da će večeras biti održana sjednica Odbora Demokarstke partije socijalista Glavnog grada.

"Na kojoj će, očekujemo, biti potvrđeno opredjeljenje da Slavoljub Stijepović bude naš kandidat za gradonačelnika Podgorice", saopštio je Vešović.

Bonus video: