Vladan Vučelić DPS-ov adut za gradonačelnika?

Podgorički odbor će na sjutrašnjoj sjednici i zvanično imenovati Stijepovića za nosioca liste u Podgorici, nakon čega stranka može da počne sa sastavljanjem liste
77 pregleda 38 komentar(a)
Vladan Vučelić, Foto: Boris Pejović
Vladan Vučelić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 24.03.2014. 06:52h

Aktuelni ministar prosvjete Slavoljub Stijepović biće nosilac liste Demokratske partije socijalista (DPS) na lokalnim izborima u Podgorici, ali bi mjesto gradonačelnika moglo pripasti predsjedniku podgoričkog odbora Vladanu Vučeliću, saznaju “Vijesti”.

Podgorički odbor će na sjutrašnjoj sjednici i zvanično imenovati Stijepovića za nosioca liste u Podgorici, nakon čega stranka može da počne sa sastavljanjem liste kandidata za odbornike. Predsjedništvo DPS-a prošle nedjelje odlučilo je da Stijepović predvodi stranačku listu, i tako nakon 14 godina zamijeni aktuelnog gradonačelnika Miomira Mugošu.

“Stijepović je čovjek koji umije da radi sa glasačima i aktivira biračku bazu. Uspješno je pokrivao resor prosvjete, i ukoliko partija zaključi da tu može još doprinijeti, kormilo Podgorice će dobiti Vučelić”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz podgoričkog DPS-a.

Opširnije čitajte u štampanom izdanju "Vijesti" za 24. mart

Bonus video: